Gangmakers-gesprek Elisabeth De Loore (thema publiek)

Met Leonard Evers & Tom Pauwels
zo 21 apr 17:00
Café

Programma

Pianiste en allround muzikante Elisabeth De Loore is Gangmaker publiek. Zij helpt ons om de traditionele dialogen met het publiek spannender te maken, te verrijken en te intensiveren.

Leonard Evers is componist en dirigent. Hij is een nieuwsgierige 'muzikant onder muzikanten', die gedijt op geïmproviseerde, klassieke en hedendaagse muziek en streeft naar directe, non-conformistische communicatie met het publiek.

Tom Pauwels is algemeen directeur bij ICTUS, het Brusselse ensemble voor hedendaagse muziek, en ontwikkelt er eigen projecten in verschillende formats - van intiem tot monumentaal.

Moderator Evelyne Coussens werkt voor Publiq en is freelance cultuurjournalist voor ondermeer voor De Morgen, rekto:verso & Etcetera.
Gangmaker Publiek Elisabeth De Loore gaat in gesprek met twee experten.
De Gangmakers zijn drie jonge talenten die de opdracht kregen ons Muziekcentrum een kritische spiegel voor te houden. Vandaag gaat onze Gangmaker Publiek in gesprek met twee experten uit haar onderzoeksveld: componist Leonard Evers en artistiek leider van ICTUS Ensemble Tom Pauwels. Het gesprek wordt in goede banen geleid door moderator Evelyne Coussens. Nadien kan je als publiek vragen stellen.