Werken als vrijwilliger bij Muziekcentrum De Bijloke

Muziekcentrum De Bijloke organiseert ieder jaar meer dan 100 concerten, festivals en events. Een gevarieerd takenpakket wordt ingevuld door een team enthousiaste vrijwlligers.

 

Wie?

Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van een 60-tal mensen met een uiteenlopende achtergrond. Student, nieuwkomer, gepensioneerde, muziekfreak, iedereen is welkom.

Wat?

Er zijn verschillende taken, die 1 ding gemeen hebben: omkadering van concerten en events o.a. zaalwachter, onthaal- en vestiairemedewerker. Meestal in Muziekcentrum De Bijloke zelf, maar ook soms op een andere locatie in Gent. Je leest alles over de verschillende taken, vergoedingen en andere voorwaarden in onze organisatienota voor vrijwilligers.

naar de organisatienota

Hoe?

Eénmaal per maand ontvang je een lijst met taken waarvoor we op zoek zijn naar mensen. Je geeft zelf aan wanneer je kan en welke taken je wil oppikken. Vervolgens wordt de planning gemaakt en ontvang je jouw planning ter bevestiging. Er is een online portal waarop je jouw persoonlijke beschikbaarheden en de hele planning ten allen tijde kan raadplegen.

 

naar de online portal handleiding

 

Ik ben geïnteresseerd!

Super! Voor meer informatie kan je ons contacteren op vrijwilliger@debijloke.be of 09 323 61 11.