Beleef met je professionele relaties een bijzondere avond

Nodig klanten, leveranciers, personeel of andere partners uit voor een bijzonder concert in het oudste concertgebouw ter wereld. Onze huiscateraar zorgt voor culinaire verwennerij en een ploeg medewerkers zorgt voor een piekfijne avond.

Business Seats-arrangement

Geniet van een concert naar keuze met catering naar wens. Ideaal om je bedrijfrelaties te trakteren op een onvergetelijke avond in de oudste concertzaal ter wereld! Verder onderaan vind je alvast enkele concerttips om in groep te beleven.

Je kiest volledig zelf de formule. Een eenvoudige receptie na het concert met een hapje? Of eerder vooraf een walking dinner, dessert in de pauze en een afsluitende drink? Alles is mogelijk. Je maakt de hele avond gratis gebruik van een aparte ruimte of foyer.

  • persoonlijk onthaal
  • aparte foyer of zaal ter beschikking voor catering en ontvangst
  • inclusief concerttickets in rang 1 (vanaf 20 personen)
  • catering naar wens door coeur catering

Tarieven afhankelijk van concert en gewenste catering.

Tip! Combineer je bedrijfsarrangement met een bezoek aan het Gentse STAM of een historische rondleiding over De Bijloke als middeleeuws hospitaal. Gegarandeerd een boeiende personeelsuitstap!

Meer info? Contacteer ons via arrangementen@debijloke.be of 09 323 61 00


Blijf op de hoogte van bedrijfsarrangementen of kortingen op zaalhuur.

Schrijf je onderaan deze pagina in op onze 'nieuwsbrief zaalhuur & events' en ontvang aanbiedingen, vroegboekacties of nieuwe bedrijfsarrangementen. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

In de bevestigingsmail vinkt u bij de verschillende nieuwsbrieven de optie 'Nieuwsbrief zaalhuur & bedrijfsarrangementen' aan.