Vestiaire & lockers

Het Muziekcentrum beschikt over zowel over een bewaakte vestiaire als lockers. Het gebruik van de vestiaire/lockers is gratis. Het is niet toegestaan losse jassen en tassen mee te nemen tijdens de voorstellingen in de historische zalen. Dit omwille van de brandveiligheid.

Bewaakte verstiaire

In de voormalige 13e-eeuwse hospitaalkapel naast de Concertzaal bevindt zich een grote vestiaire. Bij concerten in de Concertzaal is deze in de regel open. De jassen worden bewaakt door een vestiairemedewerker. 30 minuten na afloop van het concert sluit de vestiaire, dus haal op tijd je spullen op. Gebruik van de vestiaire is gratis.

Lockers

Het muziekcentrum beschikt over twee bewegwijzerde lockerruimtes: In de gang tussen concertzaal en Kraakhuis en op het ondergrondse verdiep met de toiletten. Je kan je spullen er achter slot opbergen.

Verplicht?

Omwille van de brandveiligheid is het niet toegestaan om in de historische zalen losse jassen en tassen op de vloer of de stoelen te leggen. De zalen moeten op heel korte tijd kunnen ontruimd worden bij brand.  Stoelen die niet inklappen of losse objecten op de grond kunnen dan levens kosten.

Toch bang om kou te hebben? Hou gerust een extra jasje aan, zo lang die niet op een zetel of in het gangpad belandt is dat prima.