Peter Fizgal / Amptec

Abonnementen, tarieven en lidmaatschappen

Kom voordelig naar Muziekcentrum De Bijloke 

Als abonnee


Koop je minstens 5 concerten tegelijk. Online, aan de balie of via de ticketlijn.

  • boek 5 of meer concerten naar keuze en ontvang éénmalig 20% korting
  • koop tickets vóór de reguliere ticketverkoop, zo ben je zeker van goede plaatsen
  • selecteer het abo-tarief en je abonnement korting wordt automatisch toegepast

 

Met een All You Can Hear-pas

Als houder van een All You Can Hear-pas proef je voor € 60 onbeperkt van al onze nieuwe muziek. Ontdek de concerten.

Koop vanaf 10 mei je All You Can Hear-pas voor seizoen 24 | 25.

Meer info

Als Vriend van De Bijloke


Voor wie regelmatig naar De Bijloke komt is een lidmaatschap als Vriend van De Bijloke interessant. Als Vriend

  • koop je het hele seizoen tickets met 20% korting
  • geniet je van een vroegboekperiode tijdens de aboverkoop
  • ontvang je een uitnodiging voor een verrassingsconcert 
  • ontvang je een uitnodiging voor een concert van Gent Festival van Vlaanderen 2024

Vriend worden in seizoen 24 | 25?

Koop hier je lidmaatschap (€35 pp)

Met een rolstoel of European Disability Card


Voor rolstoelgebruikers en houders van de European Disability Card voorzien we bij Muziekcentrum De Bijloke gratis begeleidersplaatsen. Begeleiders van rolstoelgebruikers zitten tijdens het concert naast de persoon in de rolstoel.

Rolstoel- en begeleidersplaatsen kan je enkel reserveren aan de ticketbalie, via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00. Online kan je deze plaatsen niet selecteren.  Klik hier voor meer info ivm toegankelijkheid van onze zalen

Als student/scholier (-26)


Studenten en scholieren jonger dan 26 jaar kunnen voorstellingen bijwonenaan € 10.

1 ticket per student per voorstelling. De korting is strikt persoonlijk, deze tickets mogen niet worden doorgegeven. Bij het binnenkomen van de zaal moet je je studentenkaart als bewijsstuk kunnen voorleggen. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen.

Met je UiTPAS


De Bijloke is partner van UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel.

Punten sparen

Aan de ticketbalie van De Bijloke kan je UiTpunten sparen.

Verhoogde tegemoetkoming

Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming met een UITPAS regio Gent (Gent, Destelbergen, Melle, Merelbeke, Lochristi) krijgt 80% korting op hun tickets in De Bijloke.

Reserveer je tickets aan 'UiTPAS met kansentarief' op voorhand: tijdens onze openingsuren aan de ticketbalie of via de ticketlijn op 09 323 61 00. Niet bij de ticketkassa vooraf het concert.

Ook kan je deze tickets hier online bestellen na ingave van je UiTpasnummer:

De Bijloke-UiTpas ticketshop

Met groepen vanaf 20 personen


Krijg per ticket € 4 korting op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee. Wil je ook een receptie of arrangement boeken voor je groep? Bekijk zeker onze pagina over arrangementen.

Plaats je groepsreservatie via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00.   

Ten laatste 5 weken voor het concert/arrangement bevestig je het definitief aantal tickets. Na bevestiging van aantal tickets bezorgen wij je de te betalen factuur. 

Met je school of DKO


Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten (-26) begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts 50% van de normaalprijs per persoon. Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. Extra begeleiders betalen de gewone ticketprijs.

Deeltijds kunstonderwijs

Leerkracht of leerling deeltijds kunstonderwijs? Kom in groep naar een concert en bezorg zo je leerlingen of klasgenoten de ultieme concertervaring. Je geniet van een zeer voordelig DKO-tarief. DKO-leerlingen in groep van minstens 10 personen betalen slechts 50% van het normaaltarief voor een ticket. Zijn de leerlingen jonger dan 26 én nog student? Dan betalen ze gewoon het studententarief (€10). Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. 

Reserveren

Reserveren kan via scholen@debijloke.be of 09 323 61 00. Let wel, bij bepaalde concerten is de capaciteit voor DKO- en schoolgroepen beperkt en is er een voorrang voor abonnementen of losse tickets.

Na bevestiging van het aantal tickets bezorgen wij je de te betalen factuur. Gefactureerde tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald. 

Andere reducties

 

Hoe met korting tickets reserveren?

Reserveren aan onderstaande kortingen kan enkel per mail via tickets@debijloke.be. Telefonisch via 09 323 61 00 (di-vr 13-17u). Of op voorhand tijdens onze openingsuren aan de ticketbalie, niet tijdens de concertavond zelf. Controle van het lidmaatschap en betaling van de tickets wordt op voorhand via een foto van de kaart per e-mail geregeld.

Leden van SodiGent kunnen ook online tickets kopenHouders oKo-sectorpas

50% op het basistarief. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen.

SodiGent

SodiGent-leden genieten van korting voor een selectie concerten in seizoen 24-25

Gezinsbond 

Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op een selectie van familievoorstellingen in seizoen 24-25. Je lidkaart wordt gescand aan de ticketbalie bij aanvang van de voorstelling. Nadien wordt het bedrag van je spaarkorting door Gezinsbond verrekend.

 

Cadeaubonnen

Op zoek naar het perfecte geschenk? Je kan bij De Bijloke het hele jaar door een geschenkbon kopen. Een bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je kiest zelf de waarde. De bon is geldig voor alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Een bon kopen en ermee betalen kan online, telefonisch en aan het de ticketbalie. 

Naar de cadeaubonnen >

Steunlidmaatschap

Ontdek onze steunlidmaatschappen: word Erevriend of Mecenas

Om zoveel mogelijk van onze artistieke plannen te realiseren, de sociaal-educatieve projecten uit te bouwen en verder te investeren in ons historisch gebouw en erfgoed blijven extra middelen meer dan welkom.

Word Erevriend of Mecenas en maak samen met ons deze ambities waar.