Op zoek naar het perfecte geschenk? Geef een onvergetelijke ervaring. Een Bijloke-cadeaubon is 2 jaar geldig voor alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Je kiest zelf de waarde. Een bon kopen en ermee betalen kan online, telefonisch en aan de ticketbalie. 

Een cadeaubon kopen

Een cadeaubon kopen kan online, telefonisch of aan de ticketbalie. Als je de bon online bestelt, krijg je hem per mail toegestuurd, zodat je die zelf kan printen.


Een cadeaubon kopen

Betalen met een cadeau- of waardebon

Met een cadeaubon kan je tickets kopen voor alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Je gebruikt de unieke code op je cadeaubon. Dit kan zowel aan de ticketbalie, via de telefoon als online. De bon werkt als een betaalmiddel, je hoeft hem niet in één keer uit te geven (het restbedrag blijft op de bon staan).

Aan de balie of telefoon

Hou bij je bestelling je cadeaubon bij de hand en geef de unieke code van je cadeaubon door aan onze medewerker. Meer geld op je cadeaubon dan je ticket kost? Dan blijft de restwaarde op de bon staan. Kost je ticket meer dan je cadeaubon waard is? Dan betaal je het restbedrag bij. 

Online

  • Bestel zoals anders: vul je winkelmandje, log in (of maak een account aan) en kies je plaatsen
  • Kies bij het afrekenen voor de optie 'cadeau- of waardebon'
  • Geef je unieke code in. Het restbedrag wordt berekend
  • Kies je betaalmethode om het eventuele restbedrag af te rekenen