Umwelt

LOD / Steve Salembier & Joachim Badenhorst
do 31 aug - za 2 sep

Umwelt is een voorstelling zonder taal, van theatermaker Steve Salembier en met jazzmuzikant Joachim Badenhorst. In Umwelt kijken we naar de omgeving door de verschillende lenzen die we in onze digitale wereld gebruiken: microscopen, smartphones, iPads, satellieten. Hoe ziet onze omgeving er dan uit? Welk perspectief hebben we op de wereld? Er ontstaat een hybride multiruimte die het midden houdt tussen het fysieke en het digitale, een mismatch van ruimtes waarin de tijd niet meer klopt.

De muziek van Joachim Badenhorst balanceert mee op het analoge en digitale door de basklarinet met de boombox te laten samenvloeien in een abstract klankenlandschap: lyrisch, elektronisch, ontroerend en allesoverstijgend. Maak je klaar voor een bijzondere digitale trip. 

 

Uitvoerders

concept, tekst & performance Steve Salembier compositie & live muziek Joachim Badenhorst dramaturgie Tom Rummens licht & geluid Pino Etz productieleider Eva De Wolf productie LOD muziektheater met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid tax shelter partner Flanders Tax Shelter