Ear To The Ground #4

Ontdekkingsfestival voor muzikale avonturiers 

Van laat in de middag tot diep in de nacht van 3 december is De Bijloke in de ban van hedendaagse muziek. In alle zalen, gangen en hoekjes weerklinken impro en jazz, experiment en multimedia, elektronica en zang. Korte voorstellingen, installaties, performances: bepaal zelf waar je zin in hebt, waar je stil blijft staan en wat je nog een keer wil beleven. Wij bieden het menu, jij kiest wat je proeft.

Programma

Concept

Ear To The Ground Festival is een smörgåsbord van verschillende korte concerten en voorstellingen. Jazz, experimenteel, pop, installatiekunst, elektronica, improvisatie, performance en intermedia.

​De voorstellingen zijn kort, tussen 10 en 50 minuten. Noem het een tentoonstelling van concerten. Er gebeurt constant iets nieuws in de verschillende zalen, kamers, gangen en tuinen van de Bijlokesite.

​Belevingsmomenten van klank en beeld die zich onttrekken aan de tijdsspanne én consistentie van traditionele concerten. Je krijgt van ons geen routebeschrijving, maar een landkaart waarop je zelf een wandeling kan uitstippelen.

Download programmabrochure

Tickets

  • Een dagticket kost €22.
  • Heb je een All You Can Hear Pass? Dan betaal je €16.
  • Ben je -26 en student? Bestel je dagticket voor slechts €7 via de Ticketlijn van Muziekcentrum De Bijloke: 09 323 61 00 of tickets@debijloke.be

 Koop tickets

Locatie

Bijlokesite
Godshuizenlaan 2
9000 Gent