Bedrijfsarrangement Arcadi Volodos | Zo 10.05.20

Geniet met uw bedrijfsrelaties van het meesterlijke pianospel van de legendarische Arcadi Volodos. En met een uitgebreide receptie of walking diner in één van onze foyers maakt u er een geslaagde avond van.


Zondag 10 mei verwelkomen we de legendarische Russische meesterpianist in de zalen van De Bijloke. Gestaalde pianofielen dragen hem op handen en zijn reputatie als virtuoos en klavierfilosoof is zeker niet overdreven.

Wanneer de grootmeester plaatsneemt achter het klavier maakt het zoals gewoonlijk niet uit wat hij speelt, want goed zal het zijn. Zijn spel is uniek, fijngevoelig en dwingt je te luisteren alsof de muziek ter plekke uitgevonden wordt. 

Sowieso is elke recital van Volodos een niet te missen concertervaring. Ontdek hier het volledige muzikale programma van de avond.

Tijdens een bedrijfsarrangement laat u uw klanten, leveranciers of andere professionele relaties genieten van wonderbaarlijk mooie muziek gebracht door deze wereldvermaarde toppianist en combineert u dit met een cateringsformule naar wens.

Samen vullen we u ideale avondverloop in zodat uw gasten achteraf met een glimlach en goed gevoel huiswaarts keren.

Catering
Voor de catering kiest u volledig zelf hoe u dit invult. Dit kan gaan van een eenvoudige receptie met hapjes voor- of achteraf het concert tot een uitgebreid diner vooraf het concert. Allemaal volgens wens en budget. Hiervoor werken we samen met onze huiscateraar.

Voor de catering krijgt u uw eigen afzonderlijke foyer met aparte vestiaire en zaalpersoneel.

Praktisch:
-Datum: zondagavond 10 mei 2020, concert om 20h
-De prijs is afhankelijk van de gewenste cateringsformule en avondverloop.
-Concerttickets aan groepskorting. (28 euro)
-Vanaf 30 personen

Meer info en prijzen bij Wouter Semey via arrangementen@debijloke.be  of 09 323 61 16.