Met je vereniging naar De Bijloke!

Groepskorting

Groepen vanaf 20 personen genieten van het reductietarief bij al onze voorstellingen. Zij krijgen per ticket een korting van 4 euro op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee.

Info & reservatie
E | tickets@debijloke.be
T | 09 323 61 11
 

Cultuurarrangementen

Combineer een subliem concert, overheerlijke catering en een boeiende historische rondleiding in De Bijloke. Je duikt in 800 jaar geschiedenis van De Bijlokesite en laat je onderdompelen in het verhaal van het oudste middeleeuws hospitaal van Europa, vandaag onze state-of-the-art concertzaal.

Young Masters-arrangement

Geniet van een tasje koffie, een boeiende historische rondleiding gevolgd door een lekkere lunch en een van onze Young Master-concerten op woensdagmiddag. Op woensdagmiddag halen deze jonge muzikale meesters de prachtigste geluiden uit hun instrument en vertellen ze over hun passie.

Programma:
10:00: ontvangst met koffie
10:30: start historische rondleiding
12:00: lunch in het Café van De Bijloke
14:00 start concert in het Kraakhuis

Dulce Tarde-arrangement

Hou je het liever bij een stukje taart met koffie na een van onze Young-Mastersconcerten? Dat kan met ons Dulce Tarde-arrangement. 

Ook bij dit arrangement kan er steeds een historische rondleiding bijgeboekt worden. 

  

Stel je eigen groepsarrangement samen

Je kiest zelf welke concert je in groep meepikt en laat het ons weten. Wij doen de rest en zorgen voor de catering, concerttickets, de historische rondleiding en een uiterst gezellige sfeer. Veel plezier!

Programma:
16:30: ontvangst met koffie
17:00: start historische rondleiding
18:30: gezellig tafelen in het Café van De Bijloke
20:00: start concert

Praktisch
Prijzen hangen af van de gewenste catering en ticketprijs. Dit kan zowel à la carte of we stellen afhankeljik van het budget graag een pakket op maat voor.

Info & reservatie
E | arrangementen@debijloke.be
T | 09 323 61 11