BIG BANG
Festival
2019

 

Avontuurlijk muziekfestival
voor een jong publiek (5+)

BIG BANG Festival is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en klankkunst voor een jong publiek. Over heel Europa (en sinds 2019 ook in Canada!) vinden meer dan 50.000 kinderen en hun familie jaarlijks de weg naar het festival.

BIG BANG is een festival om zelf te ontdekken en te doen. De Bijloke wordt op 10 én 11 november omgetoverd tot een avontuurlijk muzikaal labyrint met oude en nieuwe klanken. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Programma

BIG BANG Festival 2019 duurt twee dagen: 10 en 11 november en vindt plaats op de Bijlokesite. Sommige voorstellingen zijn gratis, voor de betalende voorstellingen zijn er tickets te koop per voorstelling. Alle voorstellingen op een rij:

 
  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op je tickets voor het festival. Deze korting wordt toegekend via de spaarkaart aan de balie van de Gezinsbond op de dag van het festival.

BIG BANG is winnaar van de EFFE award als beste en meest innovatieve festival van Europa.

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met De Bijloke - met de steun van Klara, Vlieg, Gezinsbond, Stad Gent, Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie.