Abonnementen, tarieven en lidmaatschappen

Abonnement: minstens 5 voorstellingen = 20% korting

Een abonnement is een korting op de ticketprijs voor wie 5 keer of meer naar De Bijloke komt gedurende het seizoen.

Een abonnement bestel je in 1 keer tijdens de voorverkoopperiode aan aboprijs, een korting van 20% op de normaalprijs. Bijkomend voordeel is dat de verkoop van abonnementen start voor de losse tickets, waardoor je zeker bent van de beste plaatsen. 


Lidmaatschap Vriend van De Bijloke

Voor wie regelmatig naar De Bijloke komt is een lidmaatschap interessant. Naast een vroegboekvoordeel geniet je het hele jaar door van een 20% korting op je al je tickets en mag je een verrassingsuitnodiging verwachten.

Koop nu al je lidmaatschap voor seizoen 21 | 22 voor €25 per persoon. 

65-plussers

Muziekcentrum De Bijloke heeft op de meeste voorstellingen een 65+ korting van 10% op losse tickets. De korting is niet cumuleerbaar met abonnementskorting of vriendenprijs. Je kan de korting gewoon selecteren of aanvragen bij het boeken van je tickets, een leeftijdscontrole aan de ingang is mogelijk.

Studenten & scholieren (-26)

Studenten en scholieren jonger dan 26 jaar kunnen alle voorstellingen bijwonen tegen €7 euro. Hiervoor volstaat het je studentenkaart één keer per seizoen te tonen aan de balie of een scan ervan te mailen naar tickets@debijloke.be. Op basis van je e-mailadres wordt dan het studententarief geactiveerd en kan je op de website tickets boeken tegen €7.

1 ticket per student per voorstelling. De korting is strikt persoonlijk, deze tickets mogen niet worden doorgegeven. Bij het binnenkomen van de zaal moet je je studentenkaart als bewijsstuk kunnen voorleggen. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen.

Groepstarieven

Groepen vanaf 20 personen

Krijg per ticket € 4 korting op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee. Plaats je groepsreservatie via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00. Wil je ook een receptie of arrangement boeken voor je groep? Bekijk zeker onze pagina over arrangementen.

Scholentarief

Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten (-26) begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts € 7 per persoon. Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. Extra begeleiders betalen de gewone ticketprijs.

Deeltijds Kunstonderwijs

Leerkracht of leerling deeltijds kunstonderwijs? Kom in groep naar een concert en bezorg zo je leerlingen of klasgenoten de ultieme concertervaring. Je geniet van een zeer voordelig DKO-tarief. DKO-leerlingen in groep van minstens 10 personen betalen slechts €11 voor een ticket. Zijn de leerlingen jonger dan 26 én nog student? Dan betalen ze gewoon het studententarief (€7). Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. Extra begeleiders betalen de gewone ticketprijs.

Reserveren kan via scholen@debijloke.be of 09 323 61 00. Reserveringen worden chronologisch behandeld. Let wel, bij bepaalde concerten is de capaciteit voor DKO- en schoolgroepen beperkt en is er een voorrang voor abonnementen of losse tickets.

Rolstoelgebruikers / begeleiders

Rolstoelgebruikers kunnen niet alleen gebruik maken van de rolstoelplaatsen in de zaal, begeleiders van rolstoelgebruikers mogen ook gratis mee naar het concert. Voor hen worden stoelen voorbehouden achter de rij rolstoelplaatsen. Je kan deze reserveren via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00. Klik hier voor meer info ivm toegankelijkheid van onze zalen

UiTPAS 

De Bijloke is partner van UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel. Alle info op UiT in Gent.

  • Aan de ticketbalie van De Bijloke kan je UiTpunten sparen.
  • Bovendien kunnen UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming 80% korting krijgen op hun tickets in De Bijloke. Je kan deze tickets sinds kort online bestellen na ingave van je UiTpasnummer in onze UiTpas ticketshop of via de ticketlijn op 09 323 61 00.

Ga naar onze UiTpas-ticketshop

Andere reducties


Houders oKo-sectorpas

10% op het basistarief. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen en Young Masters.

Vermeylenfonds

Als lid van het Vermeylenfonds krijg je 10% korting op de standaard ticketprijs. Meer info via ledenvoordelen Vermeylenfonds.

Davidsfonds

Als lid van het Davidsfonds krijg je 10% korting op de standaard ticketprijs. Daarnaast zijn er soms duotickets te winnen via het Davidsfonds Cultuurmagazine en kunnen leden meedoen aan de 1+1 actie (1 kopen = 1 gratis) met het Cultuurvoordeel van de maand. Meer info via ledenvoordelen Davidsfonds.

Knack Clubleden

Clubleden ontvangen op een selectie van concerten 2 tickets voor de prijs van 1. Korting uitsluitend te bekomen op vertoon van de Knack Clubkaart aan de balie, niet telefonisch of online.

Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op een selectie familievoorstellingen. Deze korting wordt aan de balie toegekend op de dag van het concert, rechtstreeks op de spaarkaart.