Peter Fizgal / Amptec

Abonnementen, tarieven en lidmaatschappen

Kom voordelig naar Muziekcentrum De Bijloke 

Als abonnee

 • boek je 5 of meer concerten naar keuze en ontvang je eenmalig 20% korting
 • koop je tickets vóór de reguliere ticketverkoop
 • ben je zeker van goede plaatsen

Als Vriend van Muziekcentrum De Bijloke

 • koop je het hele seizoen tickets met 20% korting
 • geniet je van een vroegboekperiode tijdens de aboverkoop
 • ontvang je een uitnodiging voor een verrassingsconcert tijdens seizoen 22 | 23
 • beleef je een uniek ‘achter de schermen’-moment tijdens seizoen 22 | 23
 • betaal je € 25 voor je persoonlijke lidmaatschap

Word vriend

Als student (-26)

 • betaal je maar € 7 voor een ticket

Als 65+

 • koop je het hele seizoen tickets met 10% korting
 • Tip: kom je 3 of 4 keer per jaar naar Muziekcentrum De Bijloke? Vanaf 5 concerten heb je een abonnement en krijg je op alle concerten 20% korting

Als houder van een All You Can Hear Pass

 • proef je voor € 50 onbeperkt van al onze hedendaagse muziek, met name alle 15 concerten in de reeksen 360° Ligeti, Tête-à-Tête en Ongehoord

Koop een All You Can Hear Pass

Lidmaatschap Vriend van De Bijloke

Voor wie regelmatig naar De Bijloke komt is een lidmaatschap interessant. Naast een vroegboekvoordeel geniet je het hele jaar door van een 20% korting op je al je tickets en mag je een verrassingsuitnodiging verwachten.

Koop nu al je lidmaatschap
voor seizoen 22 | 23 voor €25 per persoon. 

Lidmaatschap All You Can Hear

Proef onbeperkt van alle hedendaagse muziek in Muziekcentrum De Bijloke. Een heel seizoen lang! Met een All You Can Hear Pass geniet je onbeperkt van alle 15 concerten in deze reeksen: 

 • 360° Ligeti
 • Tête-à-Tête
 • Ongehoord

Koop een All You Can Hear Pass
voor seizoen 22 | 23 voor €50 per persoonOntdek onze steunlidmaatschappen: word Erevriend of Mecenas

Om zoveel mogelijk van onze artistieke plannen te realiseren, de sociaal-educatieve projecten uit te bouwen en verder te investeren in ons historisch gebouw en erfgoed blijven extra middelen meer dan welkom.

Word Erevriend of Mecenas en maak samen met ons deze ambities waar. 

Schoolgroepen

Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten (-26) begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts € 7 per persoon. Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. Extra begeleiders betalen de gewone ticketprijs.

Deeltijds kunstonderwijs

Leerkracht of leerling deeltijds kunstonderwijs? Kom in groep naar een concert en bezorg zo je leerlingen of klasgenoten de ultieme concertervaring. Je geniet van een zeer voordelig DKO-tarief. DKO-leerlingen in groep van minstens 10 personen betalen slechts €11 voor een ticket. Zijn de leerlingen jonger dan 26 én nog student? Dan betalen ze gewoon het studententarief (€7). Per 10 leerlingen mag er één gratis begeleider meekomen. 

Reserveren kan via scholen@debijloke.be of 09 323 61 00. Let wel, bij bepaalde concerten is de capaciteit voor DKO- en schoolgroepen beperkt en is er een voorrang voor abonnementen of losse tickets.

Studenten & scholieren (-26)

Studenten en scholieren jonger dan 26 jaar kunnen alle voorstellingen bijwonen tegen €7 euro.

Ben je student of scholier? Toon je studentenkaart (identiteitsbewijs voor scholieren) aan de balie, of mail een foto ervan naar tickets@debijloke.be. Op basis van je e-mailadres wordt dan het €7-tarief geactiveerd bij je bestelling.

1 ticket per student per voorstelling. De korting is strikt persoonlijk, deze tickets mogen niet worden doorgegeven. Bij het binnenkomen van de zaal moet je je studentenkaart als bewijsstuk kunnen voorleggen. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen.

Groepen vanaf 20 personen

Krijg per ticket € 4 korting op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee. Plaats je groepsreservatie via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00. Wil je ook een receptie of arrangement boeken voor je groep? Bekijk zeker onze pagina over arrangementen.

Rolstoelgebruikers / begeleiders

Voor rolstoelgebruikers en houders van de European Disability Card voorzien we bij Muziekcentrum De Bijloke gratis begeleidersplaatsen. Voor begeleiders van rolstoelen worder er begeleidersplaatsen voorbehouden naast de rolstoelplaatsen.

Rolstoelplaatsen of begleidersplaatsen reserveren we met plezier voor je via ons bespreekbureau. Geef een seintje via tickets@debijloke.be of 09 323 61 00. Klik hier voor meer info ivm toegankelijkheid van onze zalen

UiTPAS 

De Bijloke is partner van UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel.

Punten sparen

Aan de ticketbalie van De Bijloke kan je UiTpunten sparen.

Verhoogde tegemoetkoming

Bovendien kunnen UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming 80% korting krijgen op hun tickets in De Bijloke. Je kan deze tickets sinds kort online bestellen na ingave van je UiTpasnummer in onze UiTpas ticketshop of via de ticketlijn op 09 323 61 00.

De Bijloke-UiTpas ticketshop

Andere reducties


Houders oKo-sectorpas

10% op het basistarief. Dit reductietarief geldt niet bij familievoorstellingen en Young Masters.

Vermeylenfonds

Als lid van het Vermeylenfonds krijg je 10% korting op de standaard ticketprijs. Meer info via ledenvoordelen Vermeylenfonds.

Davidsfonds

Als lid van het Davidsfonds krijg je 10% korting op de standaard ticketprijs. Daarnaast zijn er soms duotickets te winnen via het Davidsfonds Cultuurmagazine en kunnen leden meedoen aan de 1+1 actie (1 kopen = 1 gratis) met het Cultuurvoordeel van de maand. Meer info via ledenvoordelen Davidsfonds.

Knack Clubleden

Clubleden ontvangen op een selectie van concerten 2 tickets voor de prijs van 1. Korting uitsluitend te bekomen op vertoon van de Knack Clubkaart aan de balie, niet telefonisch of online.

Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op een selectie familievoorstellingen. Deze korting wordt aan de balie toegekend op de dag van het concert, rechtstreeks op de spaarkaart.

Op zoek naar het perfecte geschenk? Je kan bij De Bijloke het hele jaar door een geschenkbon kopen. Een bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je kiest zelf de waarde. De bon is geldig voor alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Een bon kopen en ermee betalen kan online, telefonisch en aan het de ticketbalie. 

Naar de cadeaubonnen >