Het concept

Voor de derde keer op rij bundelen Muziekcentrum De Bijloke en STAMcafé de krachten voor een nieuwe zomerbar. De formule blijft onveranderd: een gezellig openluchtcafé met 12 gratis topconcerten.

 

Alle genres passeren de revue, ook diegene die je misschien niet meteen associeert met een frisse corona of zomerse aperol spritz. Maar verrassing is dan ook de aantrekkingskracht. Wie zat ooit al eens met de tenen in het gras te luisteren naar een dartel klavecimbel? Of met een biertje in de hand te luisteren naar exotische jazz? Voor iedereen die de zomer met alle zintuigen wil proeven.

 

De Bijloke Zomerbar is open van 15 augustus tot en met 1 september in de tuinen van De Bijlokesite. Openingsuren zijn:

Don-vrij-zat : open om 17u, concert om 20u
Zon : open om 14u, concert om 16u

 

Het programma

 

Praktisch

 

Honger en dorst

De bar en catering van De Bijloke Zomerbar wordt verzorgd door STAM.café. Op de drankenkaart: Stella, Duvel, Chimay blauw, Wijn rood/wit/rosé, Cava, Aperol Spritz, Ricard, Perrier, Vittel, Appelsap, Ferm (kombucha) gember-citroengras/munt-lavendel/anijs-mandarijn, Koffie, Thee.

Het menu ligt nog niet vast, maar er zullen ook enkele gerechten geserveerd worden. 

 

 

Waar & wanneer

De Bijloke Zomerbar is open van 15 augustus tot en met 1 september in de tuinen van De Bijlokesite. Openingsuren zijn: Don-vrij-zat : open om 17u, concert om 20u Zon : open om 14u, concert om 16u

De Bijloke Zomerbar vindt plaats in de tuinen van de Bijloke. Klik hier voor meer info over bereikbaarheid.