Vrienden van De Bijloke

Kom je meer dan 4 of 5 keer per jaar naar De Bijloke? Lees dan zeker verder. Als Vriend van De Bijloke toon je jouw passie voor De Bijloke, wil je dat ietsje meer en geniet je van enkele voordelen.

Je betaalt minder, een heel seizoen lang

Vrienden kopen het hele seizoen lang tickets tegen 'Vriendenprijs'. Dat is een korting van – 20% op de normale ticketprijs. Je maakt hiervoor gebruik van een gepersonaliseerde login op de website of ons bespreekbureau.

De beste plaatsen

Bij de abonnementenverkoop geniet je als Vriend van De Bijloke van een vroegboekvoordeel. Je krijgt als eerste de kans om je abonnement te boeken en je plaatsen te kiezen, zowel via je persoonlijke login op de website als ons bespreekbureau.

Verrassingsconcert & seizoenspresentatie

Doorheen het seizoen nodigen we je minstens 1 keer uit op een bijzonder concert. Je wordt ook uitgenodigd op een exclusieve presentatie van seizoen 23 | 24.

Word Vriend van De Bijloke

Om Vriend van De Bijloke te worden koop je een persoonlijk lidmaatschap voor €25. Dit blijft een heel seizoen lang geldig.

Kies je voor een lidmaatschap voor 1 persoon, dan kan je bij iedere bestelling 1 ticket aan Vriendenprijs boeken, kies je voor 2 of meer personen, dan boek je 2 of meer tickets aan Vriendenprijs.  

Lidmaatschap 'Vriend van De Bijloke'

Seizoen 22 | 23