Hoe tickets kopen?

Door de coronacrisis is De Bijloke momenteel tijdelijk gesloten. Vanaf maandag 10 augustus is ons onthaal opnieuw open. De ticketverkoop voor seizoen 20 | 21 start midden in augustus. Lees hier meer over het nieuwe seizoen. Alle info over de annuleringen van seizoen 19 | 20 vindt u op deze pagina.

 

Ticketbalie

De ticketbalie in het Muziekcentrum is tijdelijk gesloten ivm Corona. Voor vragen over Bijloke Lentesessies kan u terecht bij de ticketlijn (ma-vr 10-17u).

T - 09 323 61 00
E - tickets@debijloke.be

Avondkassa – balie
De (avond)kassa opent een uur voor elke voorstelling. Concerten starten stipt op het aanvangsuur. Vermijd lange wachtrijen aan de kassa en kom tijdig. U kan vanaf één uur vooraf het concert terecht in ons café.

Online

Op de vernieuwde debijloke.be kan u aan de hand van uw persoonlijk profiel in alle comfort en veiligheid online tickets kopen, zowel voor losse voorstellingen als voor abonnementsformules.

Opgelet, een aankoop van 8 tickets of meer voor één concert kan niet via de webshop maar enkel via ons bespreekbureau. Hou hier in de voorverkoop rekening mee.

Uw persoonlijk profiel bevat o.a.

    • Een persoonlijk winkelmandje: stel uw bestelling samen, krijg de hoogste korting en kies zelf uw stoelen.
    • Persoonlijk profiel: beheer uw inschrijving op nieuwsbrieven en magazines, kijk ten allen tijde uw gegevens na of voor welke concerten u tickets hebt gekocht.

Deze korte video's laten zien hoe het in zijn werk gaat:

Een account aanmaken

Wenslijstje aanmaken en gebruiken

Bestellen en afrekenen

Probleem bij het bestellen? Kijk na of uw toestel en browser goed ingesteld zijn

Om uw online bestelling vlot te laten verlopen heeft de site toegang nodig tot cookies en javascript. Deze moeten aan staan en uw browser moet up-to-dat zijn. Dit is nodig om correct ingelogd te blijven de zaalplannen netjes op het scherm te kunnen krijgen.

Via onze 'check' pagina kan u nakijken of uw browser goed is ingesteld. Als het goed is ziet u een melding 'uw browser is up-to-date' en drie vinkjes. Hieronder nuttige links voor mocht dat niet het geval zijn:

  

Sessietijd

Zodra uw stoelen en ticketaantallen begint te kiezen heeft u een uur de tijd om uw bestelling af te werken en te betalen. Zoniet worden uw stoelen terug vrijgegeven. Dit is ruim voldoende, ook bij grote bestellingen. Zodra uw sessie begint verschijnt bovenaan de site een balkje met de resterende tijd.