Hoe tickets kopen?

Vanaf dinsdag 10 augustus is ons onthaal opnieuw open. De ticketverkoop voor seizoen 21 | 22 start op 8 augustus met de online verkoop voor vrienden. Lees hier meer over het nieuwe seizoen.

 

Ticketbalie

De balie in het Muziekcentrum is tijdelijk gesloten tot de start van de voorverkoop op afspraak op 10 augustus. Met  vragen kan u terecht op de ticketlijn (di-vr 13-17u).

T - 09 323 61 00
E - tickets@debijloke.be

Online

Op de vernieuwde debijloke.be kan u aan de hand van uw persoonlijk profiel in alle comfort en veiligheid online tickets kopen, zowel voor losse voorstellingen als voor abonnementsformules.

Opgelet, een aankoop van 8 tickets of meer voor één concert kan niet via de webshop maar enkel via ons bespreekbureau. Hou hier in de voorverkoop rekening mee.

Uw persoonlijk profiel bevat o.a.

    • Een persoonlijk winkelmandje: stel uw bestelling samen, krijg de hoogste korting en kies zelf uw stoelen.
    • Persoonlijk profiel: beheer uw inschrijving op nieuwsbrieven en magazines, kijk ten allen tijde uw gegevens na of voor welke concerten u tickets hebt gekocht.

Mijn profiel

Deze korte video's laten zien hoe het in zijn werk gaat:

Aanmelden

Een wenslijstje aanmaken en gebruiken

Bestellen en afrekenen

Probleem bij het bestellen? Kijk na of uw toestel en browser goed ingesteld zijn

Om uw online bestelling vlot te laten verlopen heeft de site toegang nodig tot cookies en javascript. Deze moeten aan staan en uw browser moet up-to-dat zijn. Dit is nodig om correct ingelogd te blijven de zaalplannen netjes op het scherm te kunnen krijgen.

Via onze 'check' pagina kan u nakijken of uw browser goed is ingesteld. Als het goed is ziet u een melding 'uw browser is up-to-date' en drie vinkjes. Hieronder nuttige links voor mocht dat niet het geval zijn:

  

Sessietijd

Zodra uw stoelen en ticketaantallen begint te kiezen heeft u een uur de tijd om uw bestelling af te werken en te betalen. Zoniet worden uw stoelen terug vrijgegeven. Dit is ruim voldoende, ook bij grote bestellingen. Zodra uw sessie begint verschijnt bovenaan de site een balkje met de resterende tijd.