Let's Be Real

Tieneropera van Goggles en Meet & greet
3e tot 6e secundair
di 5 nov

Programma

Jonathan Bonny
Let's Be Real

Een fascinerende mini-opera over influencers

Stel je voor: een wereld waarin de grenzen vervagen tussen offline en online, realiteit en fictie, echt en virtueel. Een wereld waar mens en machine samensmelten tot een vaag gedefinieerde vorm van identiteit. Social media en AI waren ooit een creatie van de mensheid, maar beginnen langzaam maar zeker een eigen leven te leiden. Zijn wij nog altijd de architecten van onze creatie, of nemen de machines langzaam het roer over? Is de wereld steeds meer verbonden, of is er net meer vervreemding en isolatie dan ooit? Verken samen met Goggles de wereld van AI en social media in deze fascinerende mini-opera over influencers.

Inclusief Meet & greet:

De voorstelling Let’s Be Real duurt 60 minuten en gaat door van 10:30 tot 11:30. Aansluitend voor of na de voorstelling, nodigen de Makers jouw klas uit voor een Meet & greet. 

Je kunt kiezen om deze Meet & greet voor de voorstelling (start om 09:30), of na de voorstelling (start om 11:30) bij te wonen. De Meet & greet duurt 45 minuten en geeft een exclusieve inkijk in het creatieproces van een tieneropera. Selecteer tijdens de reservatie welk uur jouw voorkeur geniet.

Uitvoerders

Goggles
Esther-Elisabeth Rispens, zang  & performance
Wim Pelgrims, percussie & performance

Een coproductie van Muziektheater Transparant, Perpodium en Muziekcentrum De Bijloke