Sofie Vanden Eynde

Luitiste en frontvrouw van IMAGO MUNDI Sofie Vanden Eynde is Gangmaker welzijn. Zij onderzoekt de manier waarop muziek een invloed heeft op welzijn

Ook jij zal het onderzoek op de voet kunnen volgen. Samen met de Gangmakers gaan we op zoek naar manieren om jou erbij te betrekken. In de loop van het seizoen trekken we dus mogelijk nog aan je mouw voor een project.

Wat je nu al kan ontdekken, zijn de vitrinekasten, symbolisch in de gang tussen Café en Concertzaal. De Gangmakers vullen elk in de loop van dit en volgend seizoen hun kast aan met voorwerpen, documenten, filmpjes die hen bezighouden of hun onderzoek illustreren. Hun eerste voorwerp hebben de Gangmakers al gekozen, dus kom snel eens op bezoek! 

Michiel Devijver
"Ik heb enkele zaadjes uitgespreid op een donkere achtergrond, die de nacht symboliseert. Zaadjes kiemen blijkbaar beter in de donkerte. Ik vind dat een heel mooi beeld dat het belang van het omarmen van melancholie symboliseert."

De Gangmakers zijn dit en volgend seizoen uiteraard aanwezig in ons muziekcentrum. Hieronder vind je concertselectie van Sofie.