Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte geschenk? U kan bij de Bijloke het hele jaar door geschenkbonnen aankopen. Een bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. U kiest zelf de waarde. De bon is geldig voor alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke en kan zowel aan de balie, telefonisch als online aangekocht én gebruikt worden.

Een cadeaubon kopen

Op zoek naar een origineel geschenk? In het bespreekbureau kan je het hele jaar door terecht voor de aankoop van een cadeaubon. De bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je bepaalt zelf de waarde ervan. De ontvanger kan de bon gebruiken voor aankoop van tickets van alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Hiervoor gebruik je de unieke code op je cadeaubon. 

Zowel het aankopen als ontwaarden van een geschenkbon kan ook online. Een geschenkbon bestellen kan ook online. Dan krijgt u de bon per mail toegestuurd, zodat u die zelf kan uitprinten.

Een cadeaubon kopen

Betalen met een cadeau- of waardebon

Een cadeabon kan je gebruiken voor aankoop van tickets van alle voorstellingen van Muziekcentrum De Bijloke. Hiervoor gebruik je de unieke code op je cadeaubon. Dit kan zowel aan de balie, via de telefoon als online. De bon werkt als een betaalmiddel, je hoeft die niet in 1 keer uit te geven (het restbedrag blijft op de bon staan).

Aan de balie of telefoon

hou bij je bestelling je cadeaubon bij de hand. Als de medewerker daarom vraagt geef je de unieke code van je cadeaubon. Het bedrag dat op de bon is vermeld gaat van het bedrag van je bestelling af. Je kan vervolgens het saldo afrekenen. 

Online

  • bestel zoals anders: vul je winkelmandje, log in of registreer je account en kies je plaatsen
  • kies bij het afrekenen voor de optie cadeau- of waardebon
  • geef je unieke code in. Het saldo wordt berekend
  • Kies je betaalmethode om het eventuele saldo af te rekenen