Bedrijven

De Bijloke is één van de hotspots voor allerlei evenementen en arrangementen. U organiseert bij ons uw eigen event of u nodigt uw klanten en partners op een concert in De Bijloke. Onze huiscateraars zorgen alvast voor uw culinaire wensen en onze ploeg medewerkers zorgen voor een geslaagde avond.

Business Seats-arrangement

U combineert een concert naar keuze met catering naar wens. Ideaal om uw bedrijfrelaties te trakteren op een onvergetelijke avond.

Een eenvoudige receptie na het concert met een hapje? Eerder een totaalpakket met vooraf een walking dinner, dessert in de pauze en een afsluitende drink? Alles is mogelijk. U kan de hele avond gebruik maken van een aparte ruimte of foyer.

  • persoonlijk onthaal
  • aparte foyer of zaal ter beschikking voor catering en ontvangst
  • inclusief concerttickets in rang 1
  • catering naar wens door coeur catering

Tarieven afhankelijk van concert en gewenste catering.

Meer info? Contacteer ons via arrangementen@debijloke.be of 09 323 61 00

Sponsorformules & partnerships

Muziekcentrum De Bijloke ontvangt jaarlijks meer dan 100 000 bezoekers op de vele concerten. Dit is enkel mogelijk dankzij de steun van de overheid en onze verschillende partners.

Samenwerkingen tussen de bedrijfswereld en ons muziekcentrum blijft voor ons van groot belang. Zowel voor onze artistieke werking, als het behoud en uitbouw van ons historisch erfgoed.

Door de jaren heen bouwden we al heel wat partnerschappen uit zoals met North Sea Port, Private Bank Delen, Piano's Maene, diverse media en vele anderen. Gaande van het uitwisselen van expertise tot zuivere publiciteit voor een bedrijf.

We zoeken dan ook steeds naar nieuwe samenwerkingen of vormen van sponsoring die voor iedereen een win-win opleveren. 

Dankzij onze sponsorformules zet u...

...uw bedrijf in de kijker bij ons publiek
...kan u gasten uitnodigen op een onvergetelijk concert
...toont u een hart voor cultuur
...wordt u gezien in heel wat communicatiekanalen
...geeft u financiële steun aan Muziekcentrum De Bijloke

Events op maat

Zowel voor bedrijven, universiteiten, verenigingen, … werken we met plezier op maat volgens uw budget en wensen. Met de alle moderne infrastructuur en zalen van 20 tot 1000 stoelen is het dan ook een ideale uitvalbasis voor een groepsuitstap of bedrijfsevenement.

  • Een pakket met persoonlijk onthaal, catering volgens uw budget, in de voormiddag workshops én in de namiddag muziek naar eigen smaak? Het kan.
     
  • In de voor- of namiddag een museumbezoek, gevolgd door een lunch of diner en daarna een concert? Ook mogelijk.

Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers werkt met plezier samen met u uw ideale evenement uit.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend voorstel op maat voor een arrangement via 09 323 61 11 of arrangementen@debijloke.be

Cultuurarrangementen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een culturele dagactiviteit voor uw personeel? Dan is één van onze cultuurarrangementen misschien wel de formule die u zoekt.

U combineert een bezoek aan het Gentse STAM met een aangename lunch en intiem matineeconcert en geniet zo van culturele, muzikale én culinaire verwennerij.

Onze arrangementen


Blijf op de hoogte van bedrijfsarrangementen of kortingen op zaalhuur.

Schrijf je in op onze 'nieuwsbrief zaalhuur & events' en ontvang last-minute aanbiedingen, vroegboekacties of nieuwe bedrijfsarrangementen. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

Inschrijven kan onderaan deze pagina. In de bevestigingsmail vinkt u bij de verschillende nieuwsbrieven de optie 'Nieuwsbrief zaalhuur & events' aan.