UNTITLED (Tenor, Pianist, Dancer)

Luke Horner, Enric Roda Beltran & Naomi James Schatteman
vr 23 aug en zo 25 aug

Een tenor, een pianist en een danseres brengen een performance-opera, die het keurslijf in vraag stelt waarin zij worden verondersteld te bewegen en te presteren. “In alles wat wij doen dragen onze lichamen als tenor, pianist en danseres een hoop regels en voorschriften met zich mee. Is er een manier om ons daarvan te bevrijden?”

In “UNTITLED (Tenor, Pianist, Dancer)” krijg je snapshots te zien vanuit die drie werelden doorheen de geschiedenis. De performers werken met gechoreografeerde improvisatie:  geen enkele voorstelling is dus dezelfde. Door  alle mogelijke regels te breken, bereikt het trio iets onverwachts. Speel mee: verwacht niets en verlies jezelf, net als de performers. 

Uitvoerders

Luke Horner
Enric Roda Beltran
Naomi James Schatteman 

KASK & Conservatorium i.s.m. International Opera Academy


KASK & Conservatorium presenteert muziek, theater, performance en beeldende kunst van studenten in de binnentuin, in een voormalige electriciteitscabine, in een historische tapijtenzaal van STAM en op de bühnes van LOD en International Opera Academy. 

Tijdens de drie Wonderlandweekends passeren op deze locaties een theatervoorstelling over verlangen, een slapstick-performance, een performance-opera met een tenor, pianist en danseres, een installatie in openlucht en eentje die een spel speelt met verstoppen, en tot slot hedendaagse interpretaties van muziekcomposities en kamermuziek.

Raadpleeg hier het KASK & Conservatorium-programma