This is not a love song

Joshua Smits & Fiene Zasada, ism Luca Persan
do 15 aug en vr 16 aug

'This is not a love song' is de afstudeervoorstelling van Joshua Smits en Fiene Zasada, in samenwerking met Luca Persan. Ze maakten een voorstelling gebaseerd op persoonlijke verlangens, hun eigen kijk op intimiteit en de drang naar liefde en vriendschap.

'This is not a love song' is een ode aan de verbeelding. Twee mensen, op een bed, afgesloten van de buitenwereld. Zij willen geliefd én verliefd worden. Om tegemoet te komen aan die verlangens zoeken ze aansluiting bij elkaar. Dwingen elkaar in posities om maar iets te kunnen voelen. Iets échts. Iets groots. Iets meeslepends. Wat als de verbeelding grenzeloos is? Hoe reëel kan die dan worden?

Uitvoerders

KASK & Conservatorium i.s.m. LOD Muziektheater

Concept, tekst & spel: Joshua Smits, Fiene Zasada

Dramaturgie: Luca Persan

Spelcoaching: Lucie Plasschaert

Eindregie: Luca Persan, Lucie Plasschaert

Kostuums: Joshua Smits

Mentoren: Jan Steen, Scarlet Tummers, Bauke Lievens, Frederik Le Roy

Techniek: Luca Persan

Beeld poster: Arthur Loontjens

Poster: Malique Fye

Met dank aan: Laurens Aneca, Bardia Mohammad, Valerie Desmet, Louis Verlinde, Kato Ooms, Astrid Vansteenkiste, Kim Eldarova, De Kazematten, CAMPO, Gouvernement, KASK DRAMA, laGeste, LOD Muziektheater, onze klasgenoten, Fugazi

Met de steun van : HOGENT


KASK & Conservatorium presenteert muziek, theater, performance en beeldende kunst van studenten in de binnentuin, in een voormalige electriciteitscabine, in een historische tapijtenzaal van STAM en op de bühnes van LOD en International Opera Academy. 

Tijdens de drie Wonderlandweekends passeren op deze locaties een theatervoorstelling over verlangen, een slapstick-performance, een performance-opera met een tenor, pianist en danseres, een installatie in openlucht en eentje die een spel speelt met verstoppen, en tot slot hedendaagse interpretaties van muziekcomposities en kamermuziek.

Raadpleeg hier het KASK & Conservatorium-programma