Muzikale picknick & festival op de Bijlokesite

Zondag  16.06.2024

Gratis en voor niets de beste livemuziek, op een gezellig podium met bescherming tegen zon en regen: op zondag 16 juni is het weer Côté Jardin! Breng je vrienden, een fles bubbels en een picknickmand mee, of laat je verwennen aan de eetkraampjes en bars. Tussendoor grasduin je in het programma van seizoen 24 | 25. Hadden we al gezegd dat de grootste muzikale picknick van Gent met voorsprong het gezelligste evenement van het voorjaar is?

Honger en dorst

Voor degenen die hun eigen picknickmand niet op tijd gevuld krijgen is Côté Jardin goed voorzien op honger en dorst. Onze vrienden van Coeur Catering zorgen voor allerlei lekkers.

Waar & wanneer

Côté Jardin vindt plaats in de tuinen van de Bijloke. Je kan er op zondag 16 juni je picknicklaken komen spreiden vanaf 10:00 uur en dag genieten van de vele gratis concerten. Klik hier voor meer info over bereikbaarheid. Er worden heel wat extra fietsstallingen voorzien aan de ingangen van de Bijlokesite.


Ontdek concertseizoen 2024 | 25

Ontdek tijdens Côté Jardin het nieuwe concertseizoen 24 | 25 van Muziekcentrum De Bijloke. Op onze infostand kan je terecht voor allerlei brochures.

Nog nooit naar een concert geweest in De Bijloke? Spreek gerust één van onze medewerkers aan en laat je verrassen door het aanbod.