Catering

Voor elk type event of congres verzorgt onze huiscateraar de catering. Van een smakelijke broodjeslunch tot uitgebreid buffet.

Catering with a heart

Muziekcentrum De Bijloke heeft een vaste huiscateraar. Coeur Catering is een heel ervaren event cateraar met een zeer gevarieerd aanbod. 

Coeur Catering drukt intussen meer dan twintig jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. In 2023 werd Coeur Catering opnieuw uitgeroepen tot tweede beste eventcateraar van het land. Ook de voorbije jaren werd het Gentse cateringbedrijf steevast tot de top vijf van premium cateraars van België bekroond.

Van broodjeslunch tot uitgebreid diner, zij verzorgen jouw evenement  of arrangement steeds met de hoogste kwaliteit en kennen het huis. 

Duurzame catering

Duurzaamheid wordt hierbij hoog in het vaandel gedragen: groot vegetarisch aanbod, seizoensgebonden waar mogelijk, eerlijke handel of lokale producten, herbruik van overschotten of een samenwerking met de Gentse Foodsavers. Waar en wanneer het kan, levert en verplaatst Coeur Catering zich per fiets of zoveel mogelijk met elektrische wagens. Plastic wordt zoveel mogelijk geweerd.