Elisabeth De Loore

Pianiste en allround muzikante Elisabeth De Loore is Gangmaker publiek. Zij zal ons helpen om de traditionele dialogen met het publiek spannender te maken, te verrijken en te intensiveren. 

Ook jij zal het onderzoek op de voet kunnen volgen. Samen met de Gangmakers gaan we op zoek naar manieren om jou erbij te betrekken. In de loop van het seizoen trekken we dus mogelijk nog aan je mouw voor een project.

Wat je nu al kan ontdekken, zijn de vitrinekasten, symbolisch in de gang tussen Café en Concertzaal. De Gangmakers vullen elk in de loop van dit en volgend seizoen hun kast aan met voorwerpen, documenten, filmpjes die hen bezighouden of hun onderzoek illustreren. Hun eerste voorwerp hebben de Gangmakers al gekozen, dus kom snel eens op bezoek! 

Michiel Devijver
"Het is een heel persoonlijk voorwerp: de partituren van een voorstelling over Schubert. Het was voor mij de eerste keer dat ik écht connectie voelde met de acteur, het publiek, en loskwam van mijn instrument."

De Gangmakers zijn dit en volgend seizoen uiteraard aanwezig in ons muziekcentrum. Hieronder vind je concertselectie van Elisabeth