Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen voor het gebruik van ruimtes?

Door de vele mogelijkheden en zalen werken we steeds met offertes op maat. Zo zijn de tarieven afhankelijk van het type evenement (aantal verwachte bezoekers, aantal zalen en foyers, catering, zaalwachters, vestiaire, ...). Bovendien gelden er ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen en non-profit organisaties.

Contacteer ons gerust via 09 323 61 22 of zaalverhuur@debijloke.be voor een vrijblijvende offerte. Hoe gedetailleerder de aanvraag, hoe sneller we kunnen inspelen op uw wensen. 

Kan ik mijn evenement volledig laten organiseren door De Bijloke?

Ja, volgens uw wensen en noden stellen wij het volledige programma samen en verzorgen uw evenement van het begin tot einde. Offertes en info kan u ook aanvragen via zaalverhuur@debijloke.be

Welke materiaal is inbegrepen in de zaalprijs?

De Bijloke is één van de grootste concertzalen van Gent en beschikt over een uitgebreide en professionele technische installatie (geluidsinstallaties, theaterlicht, beamers, schermen, etc.) en een uiterst bekwame ploeg technici. Gebruik van dit materiaal is inbegrepen in de huurprijs. 

Uiteraard hangt de eindprijs ook af van de nodige bezetting van de technische ploeg en eventueel extra gehuurd materiaal, mocht uw evenement hierom vragen. Onze technische infofiches vindt u terug bij onze zalen.

Kan ik mijn eigen cateraar meebrengen?

We werken enkel met huiscateraars die voor elk wat wils en volgens budget de catering verzorgen. Deze kennen het huis van binnen en van buiten en kunnen zo het best inspelen op uw wensen. 

Is er gratis wifi?

Het muziekcentrum is voorzien van snelle en stabiele WiFi-infrastructuur. Deze is publiek toegankelijk. 

Kan ik met eigen personeel werken?

Afhankelijk van het type activiteit schakelen we steeds eigen zaalpersoneel en technici in. Onze ploeg van technici, zaalwachters, vestiairemedewerkers,... is het best geschikt om uw event zorgeloos in goede banen te leiden. Juist uw gasten ontvangen laten we aan u over.

Is het muziekcentrum makkelijk te bereiken?

Ja, dankzij het uitgebreid netwerk van openbaar vervoer en de nabije ligging (800 m) van station Gent-Sint-Pieters is onze site snel en makkelijk te bereiken. Wie met de wagen komt kan zich parkeren in nabijgelegen straten of centrumparkings. Meer info over bereikbaarheid vindt u hier.

Kan ik een concert organiseren in De Bijloke?

Zeker en vast, onze concertzalen en technische infrastructuur lenen zich tot allerhande optredens. En op vraag stellen we ook uw ideale muzikale programma samen.

Kan ik een evenement organiseren in de binnentuin? 

De binnentuin van de Bijlokesite is domein van De Stad Gent. Muziekcentrum De Bijloke kan geen toelating of vergunningen uitreiken voor de binnentuin. Aanvragen dienen via de stadsdiensten te verlopen.