Coronaproof concertbezoek

Muziekcentrum De Bijloke werkt voor haar eigen activiteiten niet met het COVID safe ticket. We nemen uiteraard wel voldoende voorzorgsmaatregelen om een veilig bezoek te garanderen. Door onze grote foyers en brede gangen, grote binnentuin en goed geventileerde zaal kunnen we dit zonder problemen in de praktijk brengen.

Voor de ticketverkoop seizoen 21 | 22 houden we tot 1 januari 2022 rekening met deze maatregelen. Mochten deze vroeger komen te vervallen maken we extra plaats vrij in de zalen, mochten er toch extra maatregelen komen zullen we overgaan tot automatische terugbetaling van de getroffen tickets.

Hieronder vind je een overzicht van alle maatregelen.

Aangepaste Seating

  • Om kruisen van bezoekers te vermijden wordt niet met stoelnummers gewerkt. Je gaat zitten op de rij die is aangegeven op je ticket, je schuift in die rij in tot de eerst beschikbare stoel.
  • Afhankelijk van de capaciteit moet er een lege stoel tussengelaten worden met de mensen die al plaatsgenomen hebben, de zaalwachters geven je dat aan bij het binnengaan van de zaal.
  • De totale capaciteit wordt beperkt tot 500 in de Concertzaal en 200 in het Kraakhuis. Hierdoor mag je het mondmasker afzetten tijdens de voorstellingen.

Maatregelen bij concertbezoek

Alle voorstellingen in Muziekcentrum De Bijloke worden getoetst aan de (steeds veranderende) geldende maatregelen.

  Ontsmet je handen.

  Draag een mondmasker bij circulatie. Tijdens de voorstellingen mag je het mondmasker afzetten, tenzij anders aangegeven door de zaalwacht. 

  Volg de aangegeven routes en hou daarbij steeds 1,5m afstand.

  Maak gebruik van de verplichte vestiaire en hang zelf je jas weg.

  Volg steeds de aanwijzingen van het personeel.

 

Reservaties en annuleringen

  • Ben je ziek of heb je een positief testresultaat? Of behoor je tot een risicogroep en voel je je niet veilig genoeg om een evenement bij te wonen? Laat het ons weten via onze ticketbalie en we boeken je ticket om (voor een ander concert of een tegoedbon).
  • Tickets voor concerten die zouden geannuleerd worden omwille van verstrengde coronamaatregelen zullen automatisch worden terugbetaald.