Erevrienden

Samen met een volledig nieuwe Concertzaal krijgt Muziekcentrum De Bijloke ook een volwaardige Vriendenwerking. 

Erevrienden van De Bijloke geven onze werking een grote financiële duw in de rug, worden nauw betrokken bij De Bijloke en krijgen heel wat extra's en voordelen.

Om zoveel mogelijk van onze artistieke plannen te realiseren, nieuwe artiesten een podium te bieden en verder te investeren in ons historisch gebouw en erfgoed blijft de nood aan extra middelen hoog.

Als Erevriend combineert u passie voor onze muziek met een waardevolle ondersteuning van Muziekcentrum De Bijloke en zet u mee uw schouders onder ons toonaangevend kunstenhuis. 

Exclusieve uitnodigingen

  • U wordt uitgenodigd op drie verrassingsconcerten met achteraf een receptie
    Exclusieve VIP-night op het laureatenconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd 2021 in De Bijloke. Concertticket zit in de prijs van het lidmaatschap
  • U ontvangt twee gratis tickets voor Gent Jazz Festival 2020
  • Bij acht concerten organiseren we een netwerkevent met catering in De Suite. Als Erevriend bent u op één of meerdere avonden eveneens welkom (afzonderlijk te betalen)
  • Mogelijkheid tot deelname aan exclusieve bezoekreis (3 - 5 juni) naar de ateliers van pianobedrijf Fazioli in Italië (afzonderlijk te betalen). Deze wordt georganiseerd partner Quatre Mains.
  • U mag tijdens het seizoen tweemaal gratis twee gasten meebrengen
U krijgt een exclusieve rondleiding bij piano-atelier Quatre Mains & vioolbouwer Luc Deneys. Daarnaast heeft u mogelijkheid tot deelname aan een exclusieve bezoekreis (3 - 5 juni) naar de ateliers van pianobedrijf Fazioli in Italië (afzonderlijk te betalen). Deze wordt georganiseerd partner Quatre Mains.

De allerbeste plaatsen

  • U krijgt als eerste keuze uit onze allerbeste plaatsen (start verkoop dinsdag 12 mei)
  • U koopt via een gepersonaliseerde login gedurende het volledige seizoen tickets tegen – 20% na aankoop van een abonnement.
  • Korting bij Gent Festival van Vlaanderen

Word Erevriend van De Bijloke

Om Erevriend te worden koopt u een persoonlijk lidmaatschap voor €445. Dit blijft een heel seizoen lang geldig.

Interesse? Stuur een email naar Wouter.Semey@debijloke.be of bel 09 323 61 16.