Groepen

Groepskorting

U kan steeds in een groep een concert bezoeken. Groepen vanaf 20 personen genieten van het reductietarief bij al onze voorstellingen. Zij krijgen per ticket een korting van 4 euro op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee.

Info & reservatie
E | tickets@debijloke.be
T | 09 323 61 11
 

Arrangementen

Door onze verbouwingen gaan dit seizoen de matineeconcerten, die deel uitmaken van onze vaste arrangementen, door in de abdijrefter van het STAMmuseum. Hierdoor bieden we tijdens seizoen 19 | 20 geen arrangementformules aan.

Natuurlijk kan u met uw groep of vereniging altijd zelf een cultureel dagje STAM inplannen 
waarbij u een bezoek aan het STAM combineert met één van onze matineeconcerten.

Een dagje STAM: combineer een matineeconcert + museumbezoekDuik in de geschiedenis van Gent en laat u verwonderen door intieme kamermuziek in het bijzondere decor van de historische abdijrefter van het STAM, een 14e-eeuwse gotische ruimte met wondermooie muurschilderingen.
 


 

Klik verder voor een overzicht van onze matineeconcerten en op STAMGent-tentoonstellingen vindt u een overzicht van de lopende tentoonstellingen.

Praktisch
U plant zelf uw dagschema, en welk concert en tentoonstelling u meepikt.
Voor een koffie of lunch kan u steeds terecht in het STAMcafé (beperkte plaatsen / op voorhand te reserveren) of tal van andere Gentse horeca.


Concerttickets en tickets voor het STAM boekt u zelf.

Concerttickets boekt u via tickets@debijloke.be of 09 323 16 00. (Groepskorting vanaf 10 personen). Tickets en info voor het STAM (voor groepen) vindt u op www.stamgent.be. Daar kan u kiezen uit een bezoek met of zonder gids. 


Veel plezier!