Groepen

Groepskorting

U kan steeds in een groep een concert bezoeken. Groepen vanaf 20 personen genieten van het reductietarief bij al onze voorstellingen. Zij krijgen per ticket een korting van 4 euro op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen komt gratis mee.

Info & reservatie
E | tickets@debijloke.be
T | 09 323 61 11
 

Arrangementen

Door onze verbouwingen gaan dit seizoen de matineeconcerten door in de abdijrefter van het STAMmuseum.  Deze concerten hebben een beperkte capaciteit waardoor we tijdens seizoen 19 | 20 geen arrangementformules aanbieden.

Natuurlijk kan u  altijd zelf een cultureel dagje STAM inplannen
waarbij u een bezoek aan het STAM combineert met één van onze matineeconcerten.

Een dagje STAM: combineer een matineeconcert + museumbezoekDuik in de geschiedenis van Gent en laat u verwonderen door intieme kamermuziek in het bijzondere decor van de historische abdijrefter van het STAM, een 14e-eeuwse gotische ruimte met wondermooie muurschilderingen.
 


 

Klik verder voor een overzicht van onze matineeconcerten en op STAMGent-tentoonstellingen vindt u een overzicht van de lopende tentoonstellingen.

Praktisch
U plant zelf uw dagschema, en welk concert en tentoonstelling u meepikt.
Voor een koffie of lunch kan u steeds terecht in het STAMcafé (beperkte plaatsen / op voorhand te reserveren) of tal van andere Gentse horeca.

Concerttickets en tickets voor het STAM boekt u zelf.

Concerttickets boekt u via tickets@debijloke.be of 09 323 16 00. (Groepskorting vanaf 10 personen). Tickets en info voor het STAM (voor groepen) vindt u op www.stamgent.be. Daar kan u kiezen uit een bezoek met of zonder gids. 

Veel plezier!