Werken als vrijwilliger bij Muziekcentrum De Bijloke

Muziekcentrum De Bijloke organiseert ieder jaar meer dan 100 concerten, festivals en events. Een gevarieerd takenpakket wordt ingevuld door een team enthousiaste vrijwlligers.


Wie?

Als vrijwilliger maak je deel uit van een groot team van mensen met een uiteenlopende achtergrond. Student, nieuwkomer, gepensioneerde, muziekfreak, iedereen is welkom.

Wat?

Er zijn verschillende taken, die 1 ding gemeen hebben: omkadering van concerten en events o.a. zaalwachter, onthaal- en vestiairemedewerker. Meestal in Muziekcentrum De Bijloke zelf, maar ook soms op een andere locatie in Gent. Je leest alles over de verschillende taken, vergoedingen en andere voorwaarden in onze organisatienota voor vrijwilligers.

naar de organisatienota

Hoe?

Eénmaal per maand ontvang je een lijst met taken waarvoor we op zoek zijn naar mensen. Je geeft zelf aan wanneer je kan en welke taken je wil oppikken. Vervolgens wordt de planning gemaakt en ontvang je jouw planning ter bevestiging.

We gebruiken hiervoor een online portaal. Hier vind je de handleiding.

Interesse of vragen?

Momenteel zijn er voldoende vrijwilligers die het publieksonthaal bij concerten ondersteunen. 

Ben je overdag vrij en heb je interesse om als vrijwilliger te helpen bij het publieksonthaal bij events (congressen, meetings, culturele activiteiten, bedrijfsevenementen,... )? Neem dan contact op via vrijwilliger@debijloke.be.