Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen voor het gebruik van ruimtes?

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. Zo zijn de tarieven afhankelijk van het type evenement (aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire, ...). Bovendien gelden er ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen en non-profit organisaties.

Contacteer ons gerust via 09 232 61 00 of zaalverhuur@debijloke.be voor een vrijblijvende offerte. Hoe gedetailleerder de aanvraag, hoe sneller we kunnen inspelen op uw wensen.
 

Kan ik mijn evenement volledig laten organiseren door De Bijloke?

Ja, volgens uw wensen en noden stellen wij het volledige programma samen en verzorgen uw evenement van het begin tot einde. Offertes en info kan u ook aanvragen via zaalverhuur@debijloke.be


Welke voorzieningen zijn inbegrepen in de zaalprijs?

Wij vertrekken steeds vanuit een basisopstelling en de nodige bezetting van een technische ploeg afhankelijk van het type event. Naargelang de noden kan dit dan worden aangevuld. Onze technische infofiches vindt u terug bij onze zalen.

 

Kan ik mijn eigen cateraar meebrengen?

We werken enkel met huiscateraars die voor elk wat wils en volgens budget de catering verzorgen. Deze kennen het huis van binnen en van buiten en kunnen zo het best inspelen op uw wensen. 

 

Is er gratis wifi?

Het muziekcentrum is voorzien van snelle en stabiele WiFi-infrastructuur. Deze is publiek toegankelijk. 

 

Kan ik met eigen personeel werken?

Afhankelijk van het type activiteit schakelen we steeds eigen zaalpersoneel en technici in. Onze ploeg van technici, zaalwachters, vestiairemedewerkes,... is het best geschikt om uw event zorgeloos in goede banen te leiden. Juist uw gasten ontvangen laten we aan u over.

 

Is het muziekcentrum makkelijk te bereiken?

Ja, dankzij het uitgebreid netwerk van openbaar vervoer en de nabije ligging (800 m) van station Gent-Sint-Pieters is onze site snel en makkelijk te bereiken. Wie met de wagen komt kan zich parkeren in nabijgelegen straten of centrumparkings. Meer info over bereikbaarheid vindt u hier.

 

Kan ik een concert organiseren in De Bijloke?

Zeker en vast, onze concertzalen en technische infrastructuur lenen zich tot allerhande optredens. En op vraag stellen we ook uw ideale muzikale programma samen.

 

Kan ik een evenment organiseren in de binnentuin? 

De binnentuin van de Bijlokesite is domein van De Stad Gent. Muziekcentrum De Bijloke kan geen toelating of vergunningen uitreiken voor de binnentuin. Aanvragen dienen via de standsdiensten te verlopen.