Voor elk type evenement

Onze verschillende ruimtes, zalen en foyers bieden tal van mogelijkheden en formules. Dit kan gaan van loutere zaalhuur tot een evenement waarbij wij instaan voor de volledige organisatie. Congressen, vergaderingen, culturele activiteiten, privéfeesten en bedrijfsevenementen,... alles is mogelijk.

Samen met u kijken we naar uw noden en bieden zo de meest geschikte formule of pakket aan, al dan niet met de gewenste catering.

Onze troeven:

  • unieke historische en groene site
  • moderne infrastructuur
  • professionele & technische ondersteuning
  • vlot bereikbaar, ook met openbaar vervoer
  • in hartje Gent
  • keuze uit verschillende huiscateraars

 

Congressen

Een geslaagd congres hangt af van verschillende factoren. En niet in het minst van de locatie; een inspirerende plek waar uw bezoekers zich in alle rust kunnen verdiepen in het onderwerp. Sfeer en uitstraling zijn daarbij van groot belang. 

 

De historische zalen en imposante foyers laten een onuitwisbare indruk achter, werken inspirerend en brengen de nodige rust en aandacht.

De talrijke kleinere ruimtes en zalen bieden de mogelijkheid voor extra workshops en break-out rooms. Er is overal snelle en stabiele wifi en elke technische installatie is mogelijk.

Evenementen

De Bijloke beschikt over tal van inspirerende ruimtes die geschikt zijn voor evenementen van uiteenlopende capaciteit: we ontvangen regelmatig netwerkmomenten, boekvoorstellingen, vergaderingen, debatten, doctoraatsverdedigingen, proclamaties, merklanceringen, tentoonstellingen, etc. 

 

In elke ruimte kunnen wij de nodige technische ondersteuning en materialen voorzien. WiFi, projectie, geluidsinstallatie, flipchart, ... Alles is aanwezig.

Op maat

Op zoek naar een kant en klaar evenement? Heeft u iets in gedachten maar loopt u vast op de praktische uitwerking? Geen probleem, we zetten ons dan even samen, overlopen uw noden en nemen de organisatie volledig over. 

Enkele voorbeelden:

  • Workshops, broodjeslunch én een concert naar eigen smaak?
  • Met uw personeel een museumbezoek gevolgd door een diner en een concert?
  • In de voormiddag sprekers, 's middags uitgebreide walking dinner met als sluitstuk een mooi concert?

 

Ervaring genoeg: jaarlijks organiseren we meer dan 100 concerten en hebben we vele bedrijven en organisaties te gast. Iedere maand komen er duizenden mensen over de vloer. Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers zorgt ervoor dat uw bezoekers tevreden naar huis gaan. Onze huurders kunnen dus met een gerust hart de organisatie van hun evenement aan ons toevertrouwen.

Offerteaanvraag of andere vragen?

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement - aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire, ... - en er gelden ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen en non-profit organisaties.

 

Voor een vrijblijvende offerte of eendere welke vraag kan u ons contacteren via 09 323 61 22 of mailen naar zaalverhuur@debijloke.be. Hoe gedetailleerder de aanvraag, hoe sneller we kunnen inspelen op uw wensen.

 

Nog vragen? Ga naar veelgestelde vragen

 

 

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten