Scholen & Deeltijds kunstonderwijs

Aanbod voor scholen

Ook dit schooljaar selecteerden we een mooi aanbod van spetterende voorstellingen op maat van baby's, peuters, kleuters en leerlingen lager onderwijs. Een lijst van al onze schoolvoorstellingen vindt u op deze pagina.

 

Met jouw leerlingen secundair naar een gewoon concert?

Tickets kosten €7 per leerling. Wanneer het aantal leerlingen nog onzeker is, kan een optie genomen worden, de welke dan tijdig omgezet wordt in een definitieve reservatie volgens een finaal aantal leerlingen.

Deeltijds kunstonderwijs

Ben je leerkracht of leerling deeltijds kunstonderwijs? Kom in groep naar een concert en bezorg zo je leerlingen of klasgenoten de ultieme concertervaring. Je geniet van een zeer voordelig tarief: vanaf 10 personen betaal je slechts €11 per ticket. Zijn de leerlingen jonger dan 26 en student? Die betalen het studententarief (€7). 

Let wel, bij bepaalde concerten is de capaciteit voor DKO- en schoolgroepen beperkt en is er voorrang voor abonnementen of losse tickets.

Begeleiders gratis

Begeleidende leerkrachten komen gratis mee  - 1 gratis begeleider per 10 leerlingen.

Reserveren

Door de huidige coronamaatregelen verloopt de ticketverkoop voor scholen en DKO's gefaseerd. Hieronder vind je een overzicht van de voorstellingen en voor welke je al tickets kan kopen.

Vragen en info via scholen@debijloke.be of 09 323 61 00.

Scholen gratis met De Lijn

Dankzij de steun van Cultuurkuur kunnen scholen met DynamoOPWEG (maximum 30 personen per rit met bus of tram) gratis gebruik maken van De Lijn om naar De Bijloke te reizen. Meer info vind je via bovenstaande link.

 

Events in deze reeks

  • Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.