Spumanti

Boheemse herfst
zo 14
oktober

Programma

Dvořák | Serenade voor strijkers
Janáček | Suite voor strijkers
Nicolas De Cock | creatie 'Suite voor strijkers'

Spumanti brengt ervaren, Vlaamse topmusici samen om op hoog niveau maar vooral op bruisende wijze gekende en minder gekende pareltjes voor strijkers bij een zo breed mogelijk publiek te brengen. In eerste instantie een strijkorkest, uitbreiding met blazers, slagwerk, piano, zang, harp, koor, … is mogelijk. Op één voorwaarde: dat er pit in zit!

Onze grote drijfveer is het musiceren vanuit ervaring en inzicht in de muziek, maar vooral vanuit het gemeenschappelijk verlangen om op hoog muzikaal niveau onze professie te kunnen uitoefenen. Geen telefoonorkest, voldoende repetities, betrokkenheid van elke individuele muzikant. Kwaliteit is hierdoor ons eerste motto. Engagement, enthousiasme, authentiek en intens musiceren zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. 

Onze zetel is in Gent, daar repeteren we, van daaruit willen we zoveel mogelijk musiceren, over gans Vlaanderen, België en internationaal. Ons doelpubliek is iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt en mee op de Belgische en internationale Cultuurkaart wil zetten.

Met de steun van de Stad Gent presenteert Spumanti, bruisend kamerorkest in 2018 drie concerten in drie prestigieuze concertzalen in Gent, waaronder Muziekcentrum De Bijloke.

Info en reservatie:
0488 40 58 10
info.spumanti@gmail.com
www.spumantikamerorkest.com

Prijzen: VVK: €22, ADD: €24; 12-18 en +65: VVK: €17, ADD: €19; -12: gratis

Uitvoerders

Spumanti, kamerorkest
olv Ann Pareyn

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten