Kick-off 11.11.11 campagne Migratie

voorstelling in zaalhuur
za 22
september

Programma

 

 

Welkom op de kick-off van onze campagne! Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken van migratie waar wij elke dag aan werken.

 

 

 

Daarom staat ook dit jaar onze campagne in het teken van migratie en vluchtelingen. We starten om 16 uur en voorzien een avond vol straffe sprekers, pakkende getuigenissen, lekker eten en veel aanstekelijke campagnekriebels. Als muzikale afsluiter serveert het Masereelfonds Marhaba: een mix van muzikaal talent en klanken uit alle windstreken. Voor 7 euro kom je naar de kick-off, eet je een broodje, nuttig je twee drankjes en dans je mee met Marhaba.

 

Er is ook de mogelijkheid om enkel naar de kick-off te komen (3 euro, twee drankjes inbegrepen), of om naar de kick-off te komen en een broodje te eten (5 euro, twee drankjes inbegrepen). Voor ieder wat wils dus.

 

Uitvoerders

 

 

 

 
Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten