Kick-off 11.11.11 campagne Migratie

voorstelling in zaalhuur
za 22
september

Programma

Dirk Geldof, Mohammed El Bachiri, Yasmien Naciri en muziek met Astronaute & Marhaba

 

Welkom op de kick-off van onze campagne! Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken van migratie waar wij elke dag aan werken.

 

 

 

Daarom staat ook dit jaar onze campagne in het teken van migratie en vluchtelingen. We starten om 16 uur en voorzien een avond vol straffe sprekers, pakkende getuigenissen, lekker eten en veel aanstekelijke campagnekriebels. 
 

Programma:

- Professor Dirk Geldof spreekt over diversiteit en migratie, gevolgd door de voorstelling van een nieuw onderzoek in samenwerking met KUL en UGent over politieke beeldvorming inzake migratie.
- Een interview met Mohammed El Bachiri, auteur van het boek 'Jihad van de liefde'.
- Astronaute zorgt voor muzikale intermezzo's.
- Yasmien Naciri, veelgevraagde studiogast bij onder andere Radio 1, De Afspraak en MNM en columniste bij De Morgen, verrast ons met haar scherpe blik, net zoals in haar in boek 'Wij nemen het heft in handen'.
 

Eindigen doen we om 18 uur. We voorzien lekker eten en drinken. Voor wie wil is er vervolgens om 19:30u een optreden Marhaba, een band bestaande uit vluchtelingen. Dit optreden wordt georganiseerd door het Masereelfonds, waarvoor Marhaba ook ambassadeur is voor het project ‘Klimaatling’.
 

Voor 7 euro kom je naar de kick-off, eet je een broodje, nuttig je twee drankjes en dans je mee met Marhaba. Er is ook de mogelijkheid om enkel naar de kick-off te komen (3 euro, twee drankjes inbegrepen), of om naar de kick-off te komen en een broodje te eten (5 euro, twee drankjes inbegrepen). Voor ieder wat wils dus.


Schrijf je hier in.
 

 

 

 
Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten