Zomerbar # 11

Benjamin Glorieux & Anthony Romaniuk

Een niet alledaagse combinatie: Cello en Rhodes
zo 26
augustus
  • zo 26 aug
    16:00 - 18:00
    Tuin
    Pauze 00:00
    gratis

Wij zijn altijd blij om Benjamin en Anthony te mogen verwelkomen op De Bijloke: Bescheiden jongens en steeds met de glimlach. Maar tegelijk zijn het klasbakken die hun voet naast de allerbesten kunnen zetten, in meer genres dan je voor mogelijk houdt.

Topcellist Benjamin Glorieux wordt door Klara ‘één van de meest veelzijdige musici op deze planeet’ genoemd. Hij speelt zowel Bach, kamermuziek, authentieke instrumenten, moderne cello en zelfs jazz.

Spitsbroer en klavierspeler Anthony Romaniuk is uit hetzelfde hout gesneden. Zijn repertoire omvat zowel Bach, Beethoven, Chopin als Ligeti. Vleugelpiano, klavecimbel of Fender Rhodes: hij kan het allemaal met zoveel overtuiging en een fikse dosis spelplezier. 

We zijn bijzonder gelukkig dat uitgerekend deze de zomerbar komen opluisteren met een behoorlijk onuitgegeven cello-Fender Rhodes duo...

Benjamin Glorieux, cello

Anthony Romaniuk, Fender Rhodes

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten