Big Bang Festival

Nomad (+5)

Hafa
zo 28
oktober

Programma

Duur: 30' | Leeftijd: 5+

Dick van der Harst is componist, muzikant en arrangeur. Zijn muziek is een unieke mix getapt uit vele vaatjes. Hij graaft en kneedt met stijlen en klanken, flirt met jazz en volksmuziek, dompelt alles onder in hedendaags klassiek en serveert vervolgens een Grand Cru van der Harst: doorleefde authentieke muziek met een diep menselijke smaak.

Voor het Festival neemt van der Harst het roer in handen van een nieuw project met de Gentse Ledebirds, een groep van alle leeftijden, met wortels overal ter wereld, maar met een huis in de Gentse Ledebergwijk. Spek naar de bek van van der Harst. Samen duiken ze in ongekende muzikale schatten van verweg en dichtbij en serveren ze hun zinderend spektakel in Gent.

Uitvoerders

DICK VAN DER HARST compositie MATTIAS LAGA & DIRK MOELANTS begeleiding traject Ledebirds Een productie van Zonzo Compagnie en Ledebirds.

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten