Big Bang Festival

Nocturno (6+)

Joana Gama & Victor Hugo Pontes
zo 28
oktober

Programma

Duur 45’ | Leeftijd 6+

Nocturno is een visueel en muzikaal verbluffende voorstelling uit Portugal die op het Festival in Lissabon het publiek de nacht in sleepte en betoverd achterliet.

Een pianiste en twee performers zijn je gids in de wereld van dromen, slaapliedjes en maanlicht. Maar ook in de wereld van nachtmerries, monsters onder bed en regen die je uit je slaap houdt. De nacht is het domein van de verbeelding. Schaduwen, duisternis, stilte, straatgeluiden en bewegingen in het donker, ze fascineren en openen de deur naar wonderlijke fantasieën en onverwachte angsten. Muzikaal vertrekt de voorstelling van de nocturne: een melancholisch klinkend pianostukje uit de romantiek. Een grote vleugelpiano vormt dan ook het kloppend hart van de voorstelling en zorgt voor prachtige, nieuw gecomponeerde muziek. Een onvergetelijke trip.

Uitvoerders

JOANA GAMA piano PAULO MOTA & VICTOR HUGO PONTES performers VICTOR HUGO PONTES artistieke leiding & decor JOÃO GODINHO compositie WILMA MOUTINHO technische leiding & licht SUSE RIBEIRO & JOÃO GODINHO sound design EMANUEL SANTOS rekwisieten JOANA VENTURA productieleiding Nome Próprio in coproductie met São Luiz Teatro Municipal, Teatro Municipal do Porto Campo Alegre.Rivoli en CCB/Fábrica das Artes. Met de steun van het Portugese Ministerie van Cultuur. Nome Próprio is een resident van het Teatro Municipal Campo Alegre, onder het Teatro em Campo Aberto programma.

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten