BIG BANG festival voor scholen

Avontuurlijk kindermuziekfestival
vr 26
oktober
 • vr 26 okt
  11:00 - 17:00
  Reserveren via educatie@debijloke.be
  Concertzaal
  Pauze 00:00
  Niet online

Voor de tweede keer is BIG BANG Festival te gast in De Bijloke. Het is geen festival om stil te zitten en te luisteren hoe anderen spelen. Het is vooral een avontuurlijk muziekfestival dat jongeren aanzet om zelf dingen te ontdekken en te doen.

Het verrast met mobiele bands, ontroert met intieme concertjes, daagt uit met interactieve installaties en pakt uit met feestelijke projecten. Voor de gelegenheid wordt De Bijloke omgebouwd tot een labyrint van oude en nieuwe klanken, geïmproviseerd of gecomponeerd, op maat van een jong publiek.
 

Kom en beleef een dag lang muziek gespeeld door enthousiasmerende muzikanten uit binnen- en buitenland. En vooral: doe mee!
 

Organisator Zonzo Compagnie verovert met dit project zowat heel Europa: van Hamburg tot Lissabon, van Athene tot Stavanger. 40.000 kinderen en hun ouders vinden jaarlijks hun weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Het BIG BANG Festival – Europees muziekfestival voor een jong en avontuurlijk publiek – werd bekroond met de prestigieuze EFFE festival award voor beste festival van Europa!


Meer praktische info volgt.
 

Bekijk onze thema's

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten