Ear to the Ground #3

Festival voor hedendaagse muzikale gastronomie
za 6
april
  • za 6 apr
    15:00 - 23:00
    TICKETS VANAF FEBRUARI 2019
    Volledig gebouw
    niet reserveerbaar

Het Ear to the Ground-festival is ondertussen al aan zijn derde editie toe. De formule is gekend: de hele namiddag en avond kan u korte voorstellingen, installaties en performances bezoeken op de Bijlokesite. Overal valt er iets te beleven, wij bieden de kaart, u bepaalt het menu!

korte voorstellingen van max. 20 minuten

Ear to the ground gaat over eigentijdse muziek, van eerder experimenteel en multimediaal werk over vrije impro en jazz tot pop en rock. Kleine porties, korte voorstellingen. En een luisteraar die zich vrij kan bewegen tussen tussen die verschillende sferen. Ear to the ground wordt één lang en interactief concert. Net zoals op een tentoonstelling bepaalt u als bezoeker zelf waar u stil blijft staan, wat u nog een keer wil zien, of waar u gewoon zin in hebt.

 

Wanneer u maar wil kan u terecht in de bar voor een hapje of een drankje, een korte of lange pauze. U belandt in verschillende ruimtes, gangetjes en hoekjes, en de binnentuin van de Bijlokesite. Wij bieden geen routebeschrijving maar een kaart vol avontuurlijke wandelpaden.

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten