Côté Koer

Kinderzangfeest
za 23
februari

Het kinderzangfeest Côté Koer is sinds een paar jaar een gevestigde waarde.

In de allereerste editie gingen de kinderen aan de slag met liedjes die ze zelf thuis zongen of hoorden. Gaandeweg werd daar muziek van eigen bodem aan toegevoegd en deelden de kinderen het podium met Stekelbees, de Piepkes en het kruim van Vlaanderens singer-songwriters. De editie 2019 trekt het idee van ‘elkaars liederen zingen’ nog verder door in een vruchtbare kruisbestuiving. Nederlandstalige nummers krijgen een oosters getinte begeleiding mee, liederen in het Arabisch of het Turks krijgen dan weer een westerse draai. ‘Wij’ en ‘zij’ bestaan niet meer, enkel nog ‘muziek van ons’, een kleurrijke en aanstekelijke mengelmoes. Waar banjo en klarinet de ud en de darbuka ontmoeten, daar begint het feest! Wouter Dubois staat in voor de vocale coaching en Wouter Vandenabeele en Olla Vogala zorgen voor de begeleiding en de arrangementen.
En dat jonge geweld neemt dan voor één dag het podium van De Bijloke in waar ze de uitdaging aangaan om zelf artiest te zijn. Want jong geleerd… Het exacte programma krijgt vorm in de loop van schooljaar 2018-19 maar ook bij deze editie zullen de liedjes weer cool, stoer, ondeugend, speels, fris en fruitig zijn.

Uitvoerders

Wouter Dubois, coaching

Wouter Vandenabeele, muzikale leiding

Olla Vogala, muzikale begeleiding

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten