Big Little Music - Kamermuziekfestival

Philharmonix – The Vienna Berlin Music Club

Die reine Lust an der Musik
zo 27
januari

Programma

Mix van klassiek, jazz, Joodse klezmer, Hollywood brille, Latin music, pop, …

Johann Strauss jr.

Philharmonix, al van gehoord? Het unieke septet maakt furore in Oostenrijk. En vanaf 27 januari 2019 dankzij curator Lenaerts nu ook in België.

klassiek, jazz, Joodse klezmer, Hollywood brille, Latin music, pop,...

Het is een verzameling van drie leden van de Wiener Philharmoniker, twee solisten van de Berliner Philharmoniker, een van de meest versatiele pianisten uit Oostenrijk en een improviserende en zingende violist. Wat ze voorstellen mag een delicate cocktail genoemd worden van klassiek, jazz, Joodse klezmer, Hollywood brille, Latin music, pop, … En in een nieuwjaarscontext zal een knipoog naar Johann Strauss jr. en aanverwanten niet ontbreken.

 

Ze komen enkel samen wanneer ze getriggerd zijn door een muzikaal idee. Hun unieke mix heeft als handtekening ‘de hoogste filharmonische kwaliteit en onbeperkte vreugde in het musiceren’. Die reine Lust an der Musik, heet het zo mooi in het Duits.

Uitvoerders

Philharmonix – The Vienna Berlin Music Club

 

Thilo Fechner, altviool

Daniel Ottensamer, klarinet

Ödön Rácz, Contrabas uit Wiener

Stephan Koncz, Cello

Noah Bendix-Balgley, Viool uit Berliner

 

Solisten

Christoph Traxler, piano

Sebastian Gürtler, viool & zang

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten