familievoorstelling (6+)

Symfonie voor valse noot

Een familievoorstelling van en met Raf Walschaerts & Symfonieorkest Vlaanderen
zo 23
december

Programma

 

15u15 - aanvang voorprogramma
16u00 - aanvang voorstelling

Vanaf 45min voor aanvang van de voorstelling is er in de foyers een actief & muzikaal voorprogramma met diverse workshops en luister-momenten. Tickets scannen gebeurt daarna, bij het binnengaan van de zaal. 

 

Lees ik het goed? Symfonie voor valse noot? Nee toch? Die titel moet een grap zijn!

 

Perfect zal het zijn. Per-fect!

 
abo/reeks:
KIDconcerten

Wij doen niet aan valse noten in dit orkest. Dit is het beste orkest van de wereld, en beste orkesten van de wereld spelen geen valse noten. Nooit. Echt nooit. Dus ook vandaag niet. Deze “symfonie voor valse noot” wordt vandaag gespeeld ZONDER valse noot. Geen vinger zal van de snaar glijden, geen stemband te hoog of te laag trillen, geen trommel te vroeg of te laat klinken. Perfect zal het zijn. Per-fect!

 

Korting leden Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 % spaarkorting (niet geldig op abonnementen en workshops) op vertoon van de aangekochte tickets. De korting wordt ter plaatse toegekend.

 

Uitvoerders

Symfonieorkest Vlaanderen
Steven Verhaert, muzikale leiding
Raf Walschaerts, tekst , idee & spel
Olivier De Smet, spel
Wouter Bruneel, spel
Ineke Nijssen, spel

 

 

 
Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten