I.s.m. Behoud De Begeerte

Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet

Ik Wou
wo 19
december

Met hun succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen hebben Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet een goede naam opgebouwd bij de Nederlandse en Vlaamse theaters en het Nederlandstalige publiek. Met ‘Ik wou’ slaat het Wisselend Toonkwintet een nieuwe weg in.

muziek, beeldende kunst en literatuur

De krachtige kinderportretten van de Belgische illustratrice Ingrid Godon worden door Tellegen met korte poëtische teksten tot leven gebracht.

 

Het zijn stuk voor stuk mijmeringen en uitspraken vanuit het standpunt van de getekende figuur die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken. ‘Ik wou’ sloeg enorm aan, ook bij volwassenen, en was voor gitariste Corrie van Binsbergen een prachtige bron van muzikale inspiratie. ‘’Ik wou’’ is een bijzondere voorstelling vol muziek, beeldende kunst en literatuur die de theaterbezoeker meeneemt naar een andere wereld.

Uitvoerders

Toon Tellegen, verteller

Ingrid Godon, portretten

Corrie van Binsbergen, gitaar

Joost Buis, trombone & lapsteel

Albert van Veenendaal, piano

Hein Offermans, contrabas

Alan 'Gunga' Purves, percussie

 

Productie: Stichting Brokken, in coproductie met Behoud de Begeerte

www.corrievanbinsbergen.com

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten