Kinderfestival (4+)

BIG BANG Festival

Avontuurlijk kindermuziekfestival
zo 28
oktober
  • zo 28 okt
    13:00 - 17:00
    TICKETS PER VOORSTELLING
    Concertzaal
    niet reserveerbaar

Programma

Het festival bestaat uit verschillende voorstellingen die meerdere keren spelen. Sommige zijn gratis, voor sommige heb je een ticket nodig. Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen & tickets.

 

Voor de tweede keer is BIG BANG Festival te gast in De Bijloke. Het is geen festival om stil te zitten en te luisteren hoe anderen spelen, maar dat aanzet om zelf dingen te ontdekken en te doen.

 

Big Bang verrast met mobiele bands, ontroert met intieme concertjes, daagt uit met interactieve installaties en pakt uit met feestelijke projecten. Voor de gelegenheid wordt De Bijloke omgebouwd tot een labyrint van oude en nieuwe klanken, geïmproviseerd of gecomponeerd, op maat van een jong publiek. Bekijk hier de foto's van Big Bang 2017.
 

Kom en beleef een dag lang muziek gespeeld door enthousiasmerende muzikanten uit binnen- en buitenland. En vooral: doe mee!

 

Organisator Zonzo Compagnie verovert met dit project zowat heel Europa: van Hamburg tot Lissabon, van Athene tot Stavanger. 40.000 kinderen en hun ouders vinden jaarlijks hun weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Het BIG BANG Festival – Europees muziekfestival voor een jong en avontuurlijk publiek – werd bekroond met de prestigieuze EFFE festival award voor beste festival van Europa! 

 

 

 

Gezinsbond - Spaarkorting
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op je tickets voor het festival. Deze korting wordt toegekend via de spaarkaart aan de balie van de Gezinsbond op de dag van het festival.

Dit was Big Bang 2017:

 

 

BIG BANG AFTERMOVIE 2017 from Zonzo Compagnie on Vimeo.

 
Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten