The Generation Project

Slotconcert European Chamber Music Academy
wo 19
september

Ook dit jaar zal in september Muziekcentrum De Bijloke samen met Gent Festival en School of Arts de European Chamber Music Academy (ECMA) hosten.

De ECMA biedt een doorgedreven opleiding aan kamermuziekensembles waarbij een schare vermaarde docenten een week lang intens samenwerkt met jonge artiesten, om hen in navolging van hun muziekstudies, nieuwe artistieke impulsen te geven en hen onder te dompelen in de wereld van de kamermuziek. Een studie aan de ECMA beslaat verschillende jaren en volgt na een uitgelezen selectie.

 

Muziekcentrum De Bijloke en haar partners willen dit buitengewone Europese netwerk nu ook een plek in België geven. Als kers op de taart van deze intensieve masterclasses brengen zij op woensdag 19 september een exclusieve voorstelling. Dit unieke en intieme concert van aanstormend jong talent mag je dus zeker niet missen. Masterclasses Ook op de masterclasses doorheen de week bent u van harte welkom! Ze zijn open voor publiek en beloven een warme, boeiende blik achter de schermen van het leven van de jonge kamermuziekgroepen. Meer info volgt op www.gentfestival.be en www.debijloke.be

Uitvoerders

kamermuziekensembles ECMA

in samenwerking met deze partners:

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring sluiten