VVSG Inspiratiedag Zorg

in zaalhuur
di 24
april
  • di 24 apr
    08:30
    Alle zalen
    Geweest

Op 24 april heten wij u welkom op de Inspiratiedag Zorg. Op deze dag staan ontmoeting en inspiratie centraal. We voorzien een boeiende beurs met zowel goede praktijken als commerciële partners, spraakmakende sprekers die enerzijds inspiratie maar anderzijds ook concrete handvatten bieden waar u zelf mee aan de slag kan.

Ook voorzien we praktische proeverijen, workshops waarbij u de tijd krijgt om dieper op de zaken in te gaan. De thema's zijn zorgvuldig uitgekozen: (re)organisatie van de zorg, het zorgaanbod in uw buurt en gemeente, zorgzaam omgaan met tijd en medewerkers, zorgvuldige beslissingen nemen, storytelling over zorg, zorg dragen zonder te bezorgd te zijn,... . Kortom, op 24 april is Zorg expliciet aan Zet, zowel voor beleidsmakers, als voor leidinggevenden en medewerkers uit de thuiszorg en de residentiële zorg.​

Programma en inschrijvingen via http://www.vvsg.be/kalender/Paginas/180424inspiratiedagzorg.aspx

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring