gratis

Côté Jardin 2018

Muzikale picknick in de tuinen van de Bijlokesite
zo 27
mei
  • zo 27 mei
    22:00
    Tuinen
    Geweest

De lente is aangebroken! Naar jaarlijkse gewoonte viert Muziekcentrum De Bijloke dan feest met een muzikale picknick in de binnentuin van de bijlokesite.

 

Volledig programma en info op cotejardin.gent

Kom op zondag 27 mei mee genieten van een heerlijke mix van eten, drinken en muzikaal genot. Die dag is ook de start van de verkoop van losse tickets van concertseizoen 18 | 19.


We hopen natuurlijk op een zon hoog aan de hemel, bomen die schaduw afwerpen, een licht strelend briesje en één en al feest. Wij zorgen alvast voor voldoende stoelen en tafels, een kleurrijke bende muzikanten en zangers en voor wie zijn picknickmand niet gevuld kreeg: eet- en drankstandjes.


U hoeft enkel uw vrolijke zelve mee te brengen. En stel dat het regent, dan verhuizen we gewoon naar binnen.


Tot dan?

 

P.S. Bedankt aan de spelers van de Nationale Loterij: dankzij hen steunt @Nationale Loterij voor het eerst, onze muzikale picknick "Côté Jardin" in de tuinen van de Bijlokesite op 27 mei 2018.
 

 

Privacy en Cookies

Deze website gebruikt cookies. U kan dit uitschakelen in uw browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Muziekcentrum De Bijloke verwerkt en gebruikt persoonsgegevens bij ticketaankopen.

Alle info in onze privacyverklaring