Geert Vandepoele

L.O.D. Lunch Op Donderdag #2

LOD / Farnoosh en vrienden
do 18 augustus 12:30 - 14:00
Bijloke Wonderland - Tent
Een mooie plek, een lekkere lunch en een concert gecureerd door sopraan Lieselot De Wilde: wat wil je nog meer?

De LOD in LOD muziektheater is een afkorting van Lunch Op Donderdag. Zo begon het allemaal, iets meer dan dertig jaar geleden: met lunchconcerten. Vandaag produceert LOD muziektheater kleine en grootschalige producties, maar de link tussen kunst en eten is bij LOD ook nu nooit ver weg.

Tijdens Bijloke Wonderland zetten we het gesmaakte concept terug op het menu. Tijdens deze lunchvoorstelling krijg je een unieke inkijk in het bijzondere leven, het werk en de ziel van de Iraanse dafspeler Farnoosh. Via haar muziek, teksten en verhalen leer je deze bijzondere vrouw kennen. Verpleegkundige, bergbeklimster, natuurliefhebber. De liefde gevolgd van Iran naar Gent. Een intens levensverhaal en een intense muzikale reis, waarvoor Farnoosh op het podium bijgestaan wordt door Berlinde Deman, Lieselot Dewilde en Shahab Azinmehr.

Het concert is gratis. Wie wil, kan genieten van een heerlijke lunch aan €16 en dien je op voorhand te betalen. Reservatie (zowel met als zonder lunch) is verplicht, zo kunnen we iedereen van een mooi plaatsje voorzien.