Young Masters in Close-Up: meet & greet

met jonge artiesten
Voor DKO
wo 7 december - wo 8 maart
Anatomisch Theater
Tickets via scholen@debijloke.be

Muziekcentrum De Bijloke presenteert elk seizoen de concertreeks Young Masters: jong muzikaal toptalent van eigen bodem op het podium van het Kraakhuis. Maak kennis met dit jonge geweld en ontdek waarom ook jonge mensen kippenvel krijgen van klassiek.

Vier keer op woensdagmiddag halen de muzikale meesters van vandaag de prachtigste geluiden uit hun instrument en vertellen ze over hun passie.

Muziekcentrum De Bijloke zorgt voor een aangepast kader om jongeren uit het deeltijds kunstonderwijs een unieke concertervaring te geven. Ga in je lessen aan de slag met onze concertfilms en fiches zodat jouw leerlingen meer inzicht krijgen in het programma, de uitvoerders en het leven van de componisten. Zo wordt jouw klas klaargestoomd voor een heuse (eerste) concertervaring. Op de concertdag ontvangt gastheer Florestan Bataillie de leerlingen voor een introductie en een unieke meet & greet na afloop van het concert.

Kies een concert uit de reeks Young Masters en geef jouw leerlingen een inspirerende basis mee voor een actieve luisterervaring en een kennismaking met het leven van jonge musici.

Ontdek meer

Timing:
14:00 inleiding
15:00 concert
16:00 meet & greet

Prijs:
7 EUR leerling, per 10 leerlingen komt 1 begeleider gratis mee

Data: 
wo 19.10.22 -  Download concertfiche - Bekijk/download video
wo 7.12.22 - Download concertfiche - Bekijk/download video
wo 25.01.23
wo 08.03.23