Zondagochtendconcert Young Masters

Naomi Beeldens & Thomas Eeckhout
zo 28
januari

Programma

Isaac Duerinck liep een breuk op in zijn hand en moet helaas verstek geven voor het concert. Hij wordt vervangen door een andere Young Master: Thomas Eeckhout. Het programma wordt aangepast. Zodra we de aanpassingen ontvangen hebben zullen we deze communiceren.

Onder de titel Young Masters komen elke derde of vierde zondag van de maand om 11:00 in ons Kraakhuis getalenteerde en ambitieuze musici aan bod die in België hun carrière uitbouwen. 

Ze hebben alle studies achter de rug, de nodige prijzen binnen gehaald, her en der professionele ervaring opgedaan en staan te trappelen om de wereld te veroveren. En met behulp van curator Luk Callens wordt de artistieke lat scherp in het oog gehouden.
In de prijs zijn ticket en een koffe of fruitsap inbegrepen. Het ideale moment dus om ons sfeervol café te ontdekken en de zondag in te zetten met een lekkere aperitief.

Een liedrecital met twee jonge talenten die zich graag buiten de oevers van klassiek begeven. Zangers Naomi Beeldens zoekt de grenzen op tussen genres, genders en disciplines en is altijd op zoek naar verrassende muzikale ervaringen. Zij werd klaargestoomd in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en is ondertussen huisartieste bij Transparant.

 

Als pianist werd eerder Isaak Duerinck aangekondigd, maar afgelopen weekend liep hij een een breuk op in zijn hand. Begrijpelijkerwijs moet hij helaas verstek geven voor het concert. Hij wordt vervangen door Thomas Eeckhout. Samen zullen ze een programma brengen rond Franse liederen.

  • Koffie of fruitsap inbegrepen in ticket
  • Tip: bij de buren van het STAMcafé kan u heerlijk brunchen of lunchen. Reserveer tijdi

In samenwerking met de Middagconcerten van Antwerpen en met de steun van Stichting Robus en SWUK